Перейти к содержанию

Новости Розробники Kingdom Come: Deliverance II приступили до полірування гри


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Автор каналу Knight's Arcade поговорив із PR-менеджером студії Warhorse Тобіасом Штольцем-Цвіллінгом (Tobias Stolz-Zwilling) про шлях  Kingdom Come: Deliverance II до релізу.

rssImage-5ff3d83a45f12779816aacd3cacf181b.png

Нижче - найцікавіші деталі з інтерв'ю:

  • Син коваля Генрі (Індржих) мав кувати собі зброю вже в першій грі, але механіку довелося вирізати, скріпляючи зубами. Сиквел дасть змогу створювати гравцеві мечі й не тільки. Ремесло буде обставлено з тією ж точністю, що й алхімія в оригіналі.
  • Розробники винесли уроки з фіаско з системою злому замків. Релізну версію механіки було доопрацьовано в Kingdom Come: Deliverance з плином часу, а консольна версія навіть отримала полегшений режим злому. Сиквел має поліпшити досвід взаємодії із замками.
  • У сиквелі повернеться батько Богута (Father Godwin / farář Bohuta). Західне ком'юніті гри занепокоїлося, після трейлера сиквела, що персонажу змінили актора озвучки. Розробники спростували цю інформацію. Ще є один цікавий факт про цього героя: його зовнішність списана з батька креативного директора студії Даніеля Ваври (Daniel Vávra).
  • Тобіас упевнений, що реліз Deliverance II відбудеться у 2024 році і гру не потрібно буде переносити. Зараз тайтл перебуває у відмінному стані, студія перейшла до виправлення багів, оптимізації та вбудовування різних локалізацій. На перенесення можуть вплинути тільки зовнішні глобальні обставини.
  • Штольц-Цвіллінг також зазначив, що команда цього разу підходить до релізу набагато впевненішими кроками, ніж це було з першою частиною. Це має вселити надію, що багів на старті буде менше, ніж в оригіналу.
  • Щодо навичок і прокачування Генрі з першої частини - перенести їх у сиквел не вийде. Проте гравців не чекає поворот у дусі того, що протагоніст вдарився головою і все забув. Розробники готують RPG, а отже герой розвиватиметься і прогресуватиме в навичках, але тепер на іншому рівні. Тобіас порівнює це зі спортом. Якщо в першій частині Генрі став чемпіоном свого регіону, то тепер він виходить на національний рівень, а отже завдання і противники стали складнішими.
  • Між двома великими картами Deliverance II дозволять подорожувати вільно, але для початку другий регіон потрібно відкрити за сюжетом.
  • Сиквел обійдеться без NPC дітей. Ключова причина - віковий рейтинг. Якщо в грі дозволяється вбивати дітей, то її складніше продати. Також додавання маленьких NPC спричинить безліч труднощів: нові моделі, нові текстури, новий набір анімацій, нове озвучування тощо.
  • Генрі все ще не вміє плавати.
  • Розробники поки не замислювалися про систему підтримки модів для сиквела. У студії обговорять цю тему після релізу гри.
  • Версія для PlayStation 5 розробляється з урахуванням додаткових можливостей контролера DualSense.
 

Kingdom Come: Deliverance II відкриє свої простори гравцям колись у 2024 році. Платформи - ПК(SteamEGS), PS5 і Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.