Перейти к содержанию

Новости Автори екстракшен-шутера Exoborne запрошують на тестування гри


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Студія Sharkmob почала приймати заявки від користувачів на участь у закритому тестуванні безкоштовного екстракшен-шутера у відкритому світі Exoborne. Тайтл анонсували в грудні 2023-го.

rssImage-546c343b4d95ec791bac332f88f39312.jpeg

На сайті компанії потрібно залишити свої дані, відповісти на кілька запитань і вказати специфікації комп'ютера. Брати участь можуть тільки гравці з ПК, причому машина має бути сучасною. Розробники опублікували мінімальні системні вимоги для тестового білда із застереженням, що вони зміняться перед релізом тайтла:

  • Процесор: Intel Core i5-9500 або AMD Ryzen 5 3600.
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 2070 (8 Гб) або AMD RX 6700 XT (12 Гб)
  • Оперативна пам'ять: 16 Гб
  • Місце на SSD: 40 Гб.
  • Операційна система: Windows 10 або вище.

Досягнутий прогрес не збережеться, але всі учасники отримають невеличкий подарунок від розробників із релізом тайтла. Тестування проводиться з метою дізнатися думку аудиторії щодо основних механік і систем шутера.

У світі гри Exoborne сталася глобальна кліматична катастрофа. Гравці повинні боротися за ресурси проти фракцій NPC та інших геймерів. У місцевих бійців є екзоскелети та просунуті технології.

Творці вирішили розбавити традиційну форму екстракшен-шутера вертикальним геймплеєм і різноманітними погодними катаклізмами: торнадо, бурі та удари блискавок. Також гравці будуть значну частину ресурсів витрачати на апгрейд свого екзоскелета.

Раніше студія Sharkmob випустила тільки одну гру - королівську битву Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, підтримка якої протрималася трохи більше року. Компанію заснували вихідці з керівників розробки The Division. Зараз креативним директором Exoborne виступає Петтер Маннерфелт (Petter Mannerfelt). Раніше він був гейм-директором, продюсером і технічним директором The Division.

Чи вдасться студії Sharkmob заскочити в поїзд тренду на екстракшен-шутери, перестрибнувши з корабля королівських битв, ми дізнаємося тільки після релізу Exoborne. Поки що дати виходу у гри немає. Платформи - ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.