Перейти к содержанию

Новости Докладніше про фінальні оновлення Bloodstained - з онлайн-коопом і PvP


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Метроідванія  Bloodstained: Ritual of the Night готується до фінальних оновлень. Автори розповіли про великий апдейт 1.5, який додасть у гру онлайн-мультиплеєр - і кооперативний, і змагальний.

rssImage-2abdd13b904a5d423363689fd56fa2e9.jpeg

Кооперативний режим Chaos Mode

Гравці мають разом битися проти демонів і босів у випадково згенерованих локаціях. Якщо виконати особливі випробування до зіткнення з босом, то можна отримати потужні апгрейди. Схоже, це нескінченний або просто дуже довгий режим, тому що автори супроводжують його запитанням: "Як довго ви зможете виживати?"

Є і локальний кооператив, і мережевий. Без крос-плея - ваш інтернет-напарник повинен мати гру на тій самій системі.

01495.ROoDLeH.thumb.png.41f1bfbb7150ba4c25e59467096f4043.png

Скриншот Chaos Mode.

Змагальний режим Versus Mode

Гравці потрапляють у кімнату, "ексклюзивну для битви в матчі" (мабуть, маються на увазі генеровані елементи). На гравців нападають демони, з демонів випадають душі, за душі можна купувати поліпшення для себе або дебафи для опонента - наприклад, туман, інвертоване управління, пастки тощо. Перемагає той, хто довше протримається.

Як і в кооперативі, Versus Mode підтримуватиме і локальний, і мережевий мультиплеєр. Як і в кооперативі, крос-плея немає.

01496.534d8bg.thumb.png.fa8a148ab9b7ec07bb1d54c5e5b53db1.png

Скріншот Versus Mode.

Інші оновлення

  • Разом із релізом версії 1.5 також випустять три платні косметичні комплекти. У кожному комплекті є кілька унікальних предметів одягу і зброя - з поліпшуваними характеристиками. Якщо надіти всі предмети комплекту, відкривається особлива характеристика.
  • У 1.5 буде ще один косметичний комплект - безкоштовний. Його автоматично додадуть усім користувачам в інвентар, коли вийде патч.
  • Колись після релізу 1.5 вийде доповнення Classic II: Dominique's Curse. Воно зосереджується на тому ж класичному геймплеї, що й попередня версія Classic Mode, яка була безкоштовною. У Dominique's Curse карта стане більшою і з'явиться власна канонічна сюжетна лінія.

Разом із релізом Chaos Mode і Versus Mode розробники нарешті закриють усі обіцянки щодо контенту, які дали під час збору коштів на Kickstarter аж у 2015 році. Після цього залишиться тільки одна річ - розіслати фізичні копії ПК-версії (цифрові ключі власникам цього "тиру" видали ще під час релізу Bloodstained). Наразі коробки з ПК-версією ще перебувають у виробництві.

Патч 1.5 вийде 9 травня на ПК, PlayStation і Xbox, а також 16 травня - на Nintendo Switch.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.