Перейти к содержанию

Новости Sony здала назад - прив'язувати акаунти в Helldivers 2 на ПК не потрібно


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Пекельні десантники святкують перемогу! Буря, яку в Мережі підняли розгнівані фанати Helldivers 2, виявилася занадто великою - Sony не змогла її проігнорувати. У підсумку сьогодні компанія вирішила відмовитися від обов'язкової прив'язки облікових записів Steam і PlayStation Network для гри.

rssImage-0b62eb80a37407181f5654cd94c9f18b.jpeg

"Шанувальники Helldivers, ми почули вашу думку з приводу апдейту з прив'язкою акаунтів у Helldivers 2. Оновлення від 6 травня, після якого тайтл почав би вимагати зв'язати облікові записи у нових гравців, а з 30 травня необхідність дійшла б і до всіх інших, випускати не будуть.
Ми все ще вивчаємо, що краще підходить для користувачів ПК, і ваш зворотний зв'язок виявився безцінним. Дякуємо вам за підтримку Helldivers 2, ми триматимемо вас у курсі щодо подальших планів."

Послання Sony

Чи спробує компанія якось інакше загнати користувачів ПК у свої PSN-мережі - поки невідомо. Але одне ясно точно: Sony ляпнула величезну пляму на свою репутацію, і відмити її, повернувши довіру ПК-бояр, буде дуже важко. "Скасувати вимогу щодо прив'язки акаунтів у Helldivers 2 було необхідним рішенням, але довгостроковий збиток стане серйозним бар'єром для подальших ПК-амбіцій Sony. І це після стількох років ажіотажу навколо виходу PS-ексклюзивів на ПК", - поділився журналіст The Verge Том Воррен (Tom Warren).

А поки геймери відзначають перемогу. У соцмережах і на форумах люди вітають один одного і радіють, що всі нарешті перестануть котити бочку на розробників з Arrowhead. Тепер Пекельні десантники поставили перед собою нове завдання - "Операція: прибирання". Якщо користувачі змінювали свій відгук у Steam на негативний або настрочили його на тлі скандалу, тепер його слід змінити на позитивний, мовляв, співтовариство взяло гору, а Arrowhead проробила відмінну роботу, щоб Helldivers 2 вийшла особливою. Тому все має повернутися на свої місця.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.