Перейти к содержанию

Новости Хоумлендер насолоджується молоком у власному тизері для Mortal Kombat 1


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

NetherRealm Studios викотила ролик із першим поглядом на Хоумлендера - передостаннього з анонсованих DLC-персонажів для Mortal Kombat 1. Також у кадр потрапила Ферра, якій дісталася роль камео-бійця.

rssImage-87532318409cbfd2a48637a72ae2843c.jpeg

Розробники обіграли нездорову любов супергероя до молока - Хоумлендер вкрай жадібно п'є поживну рідину після перемоги. Геймплейних вставок у тизері немає, проте глядачі можуть поглянути на особливі прийоми надлюдини. В одному той лазерним поглядом випалює обличчя опоненту, а потім підриває його голову, а в іншому підкидає ворога високо в небо, де бідолаха розмазується об фюзеляж літака, що летить.

У ролику Гоумлендер вимовляє лише одну фразу, але фанатам цього вже достатньо. Багато хто дійшов висновку, що біля мікрофона стояв не Ентоні Старр (Antony Starr), який виконав роль супергероя в серіалі "Пацани". Навіть якщо це насправді так, засмутилися в результаті мало хто. "Мені все одно, що персонажа озвучив не Старр. Все інше - дуже круте!" - написав один із реддиторів.

Щодо лютої Фери, вона в короткому ролику майже не з'являється. Можливо, її прийомам приділять більше уваги в геймплейній демонстрації Хоумлендера.

Дати виходу у згаданої парочки бійців поки що немає. Четвертий сезон "Пацанів" стартує 13 червня, тож реліз Хоумлендера має відбутися десь неподалік. Нагадаємо, в наборі Kombat Pack залишився тільки один DLC-персонаж - Такеда Такахасі.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.