Перейти к содержанию

Новости Remedy скасувала багатокористувацький проєкт Kestrel


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Наразі Remedy Entertainment працює одразу над кількома проектами, включно з продовженням Control і ремейками двох перших Max Payne. Однак жонглювати великою кількістю тайтлів у розробці нелегко, тому часом від чогось доводиться відмовлятися.

rssImage-6f448d0398a23365b93773b41d01180d.jpeg

Remedy разом із партнером в особі Tencent повідомила, що зупинила виробництво проєкту з кодовою назвою Kestrel. У минулому він носив ім'я Vanguard і являв собою умовно-безкоштовну гру з акцентом на мультиплеєр і кооператив. Однак у листопаді 2023-го студія перезапустила розробку і перетворила продукт на преміальний.

Далі етапу створення концепції багатокористувацька забава так і не пішла. Схоже, перезавантаження не дало плодів, тому сторони прийняли рішення відмовитися від Kestrel, щоб Remedy зосередилася на інших своїх іграх. Над скасованим проєктом працювала невелика команда, яку переведуть на інші ігри у виробництві.

За словами генерального директора студії Теро Віртали (Tero Virtala), перерозподіл ресурсів після скасування Kestrel піде на користь іншим тайтлам.

"Це ще один спосіб, який гарантує подальший успішний розвиток наших ігор, що готуються. Я хочу подякувати нашій команді розробників Kestrel. Хоча ми вирішили відмовитися від проєкту заради ширших переваг для Remedy, наш колектив виконав чудову роботу та отримав цінний досвід. Я також хочу подякувати Tencent за співпрацю. Вони проявили великий професіоналізм і надали нам повсюдну підтримку."

Теро Віртала

Нагадаємо, в недавньому фінансовому звіті Remedy похвалилася, що шутер Condor перейшов на етап повноцінного виробництва. Також студія продовжує працювати над доповненнями для  Alan Wake II - перше має побачити світ наприкінці весни 2024-го.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.