Перейти к содержанию

Новости Бос Helldivers 2 про патчі, що вбивають веселощі: "Десь ми перегнули палицю"


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

За весь час свого існування Helldivers 2 отримала безліч патчів з правками балансу. І щоразу, коли Arrowhead нерфить ту чи іншу гармату, до якої в спільноті вже встигли прикипіти, в Інтернеті здіймається виття. У підсумку для когось гра і зовсім перестає бути веселою. Глава студії Йохан Пайлстедт (Johan Pilestedt) не пройшов повз подібні коментарі.

rssImage-91f85b4809def5fd8d1b0c736c38eddf.jpeg

Як написав один із засмучених користувачів, після низки оновлень Helldivers 2 перестала приносити радість і задоволення. Людина провела в шутері пристойну кількість годин і досягла 80-го рівня, однак правки балансу особисто для нього зробили тайтл неіграбельним: "Дуже сумно, що баланс став важливішим за веселощі".

Як виявилося, Йохан Пайлстедт частково згоден зі скаргою геймера. "Слухай, так, я думаю, в якихось областях ми перегнули палицю. Переговорю з командою з приводу нашого підходу до балансу. Таке відчуття, що кожного разу, коли хтось виявляє щось кумедне, веселощі ліквідуються", - твітнув генеральний директор студії. Також він вважає, що у виправленнях балансу колектив занадто часто покладається на маніпуляції з втратою, а варто було б повозитися з віддачею, швидкістю перезаряджання, точністю тощо.

Також Пайлстедт прокоментував питання про зняття Helldivers 2 з продажу в цілому переліку країн після фінту від Sony. За його словами, він продовжує вести переговори з PlayStation і Valve, щоб відкотити заборону. "Я не кину спроби зробити гру доступною скрізь", - запевнив керівник.

Сьогодні має з'явитися новий набір преміальних заслуг "Полярні патріоти". Однак через нещодавні події гендиректор Arrowhead разом із командою запереживав, що випускати бойову перепустку так скоро якось неправильно. Тому Пайлстедт організував опитування в екс-твіттері, але час його дії ось-ось закінчиться. Судячи з того, що варіант "Випускайте завтра" лідирує з великим відривом, плани студії не зміняться.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.