Перейти к содержанию

Новости Xbox потрібні невеликі ігри на кшталт Hi-Fi Rush, заявив Метт Буті після закриття Tango Gameworks


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Уся індустрія продовжує перетравлювати раптове рішення Microsoft про закриття відразу кількох своїх студій. Серед бідолах виявилася і Tango Gameworks, яка подарувала світу  The Evil Within і  Hi-Fi Rush. Водночас інтерес Xbox до невеликих проєктів не вичерпався, доповідає The Verge.

rssImage-664bdacb40d665a51147e748a41cc725.jpeg

За повідомленням ЗМІ, через день після сумного оголошення глава Xbox Game Studios Метт Буті (Matt Booty) провів загальні збори, де поговорив про майбутнє підрозділу. "Нам потрібні ігри меншого масштабу, які додадуть нам очок репутації та зароблять нагороди", - таку фразу вимовив керівник, якщо вірити людям, які перебували на зустрічі.

Багатьох присутніх ці слова застали зненацька, адже Microsoft тільки-но закрила студію авторів хітової Hi-Fi Rush - це одна з небагатьох останніх ігор від Xbox, які досягли великої народної любові і визнання критиків. Та й масштаб у неї відповідний. Нагадаємо, проєкт Tango хвалили за інновації та загальний шарм. Музична пригода Чая удостоїлася кількох нагород, зокрема BAFTA Games Awards і Game Developers Choice Awards. Відомостей про продажі Hi-Fi Rush "майки" не надали, але відомо, що її (зокрема через Game Pass) випробували понад 3 мільйони осіб. Схоже, в Xbox не розуміли, який скарб перебував у них у руках.

Але ж Tango вже почала пітчити продовження ритм-екшену. За словами журналіста Джеймса Галіціо (James Galizio), студія потрапила під удар саме через новий проєкт. Для виробництва гри потрібно було б набирати більше людей, а материнська компанія цього дозволити не може.

"Це прямо говорить нам про те, що Ninja Theory і Obsidian опиняться в небезпеці, щойно випустять Hellblade II і Avowed. Не має жодного значення, чи досягнуть вони успіху. Якщо раптом вони захочуть почати пропонувати проєкти, керівництво розглядатиме це як тягар. Як ще це сприймати?"

Джеймс Галіціо

Репортер Bloomberg Джейсон Шрайер (Jason Schreier) поправив колегу, заявивши, що ZeniMax довелося консолідуватися. І щоб це провернути, боси вирішили прикрити студії, у яких немає проєктів в активній розробці. "Є величезна різниця між "Ми закриваємо дві студії, тому що вони щось пітчили" і "Ми змушені закрити дві студії, тому вибрали ті, які пропонують щось зробити""", - уточнив Шрайер.

Нагадаємо, разом із Tango Gameworks під ніж пішли Arkane Austin, Alpha Dog Games і Roundhouse Games. Остання, щоправда, не закривається, а вклинюється до складу ZeniMax Online Studios.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.