Перейти к содержанию

Новости Дуже хороша RTS, але без величі попередниць - що пишуть в оглядах Homeworld 3

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

На ПК стартує  \Homeworld 3 - повноцінна третя частина культової космічної RTS, яку роблять співавтори перших двох частин. У пресі вже з'явилися перші огляди: практично всі гру хвалять, але дехто зазначає, що зроблена вона занадто обережно.

rssImage-a8b21e785764015b877194866f6c6a00.png

На момент написання новини статистика така:

• Середній бал - 80 зі 100.
  • 79 % критиків рекомендують.
  • Враховано 16 рецензій.

Ось висновки з кількох оглядів:

Rock Paper Shotgun (без оцінки)

"Homeworld 3 залишає в дивному стані: я хочу грати в неї далі, але в сюжетну кампанію награвся, PvP мені не цікавий, а режим War Games поодинці до безглуздого складний. Наче в тебе є набір прекрасних пензлів, але немає полотна.
Напевно, з цим допоможуть моди - гра повинна з дня релізу отримати підтримку модифікацій і всі потрібні інструменти. Розумію, "з модами стане круто" - не звучить як позитивний відгук, але давайте повторю: Homeworld 3 - вельми хороша гра в дуже хорошому науково-фантастичному антуражі. Не можу порекомендувати її всім серцем, але все одно сподіваюся, що вона знайде достатньо прихильників, щоб прокласти собі дорогу до більш експериментального сиквела або розширення.
А якщо ви 21 рік чекали продовження Homeworld 2, то навряд чи третя частина стане для вас сильним розчаруванням."

Нік Рубен (Nic Reuben)

IGN (8/10)

Висновок із рев'ю про мультиплеєр:

"Мультиплеєрні режими Homeworld 3 - безпечні, традиційні пісочниці для "скірміша", які ми звикли бачити у всіх RTS, і водночас більш новаторські завдяки кооперативу на трьох у War Games.
Дві фракції відрізняються мало, карт небагато, тому "скірміш" здається порожнім, хоча фірмовий геймплей Homeworld із тривимірною стратегією пропонує різні способи перехитрити опонента так, як не можна в інших іграх. А в War Games багато швидких вражень і довгострокового потенціалу - все завдяки випадковим поліпшенням, які дозволяють партнерам по кооперативу створювати спеціалізації для своїх флотів під різні типи загроз."

Ден Стейплтон (Dan Stapleton)

PC Gamer (77/100)

"Перша Homeworld мене настільки вразила, що навряд чи хтось зможе скинути її з трону. Але Homeworld 3 змушує цей трон погойдуватися. Дуже часто. Спостерігати за битвами кораблів у каньйонах замерзлого місяця або за строєм бомбардувальників, що підіймаються по стіні індустріального комплексу (коли заразом молишся, щоб хоча б деякі пережили обстріл з турелей), - це безумовно захоплююче заняття.
Але щоразу, коли доводиться терпіти ще одну жахливу кат-сцену, панькатися з великими кораблями або робити візит у War Games, трон перестає гойдатися. Це не зовсім та Homeworld 3, про яку я завжди мріяв, але часом вона дуже близька."

Фрейсер Браун (Fraser Brown)

GamesRadar+ (3,5/5)

"Homeworld 3 не виявилася великим кроком уперед для серії, але зате вона акуратно приводить франшизу в сучасну еру. Кампанія могла б бути більшою, сюжет - кращим, керування - трохи більш відточеним. Але більшість із того, що тут зроблено, зроблено добре, а коли бої розгойдуються на повну котушку, гра стає просто прекрасною.
Мені б хотілося, щоб студія Blackbird продовжила займатися серією, взяла основу, яку вона спорудила для третьої частини, і по-справжньому розсунула рамки серії. Але навіть якщо третя частина виявиться завершальною, фінал серії залишиться скоріше вражаючим вибухом, ніж тужливим хлюпанням."

РікЛейн (Rick Lane)

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.