Перейти к содержанию

Новости Розробники Prison Architect займалися серією дев'ять років - перед релізом сиквела у них відібрали гру


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Із серією Prison Architect відбувається дивна історія. Початкові батьки - Introversion Software. Через кілька років вони повністю продали права на гру видавцеві Paradox, а він найняв для розвитку франшизи іншу студію - Double Eleven. І тепер, просто перед запуском сиквела, у Double Eleven вирішили відібрати Prison Architect.

rssImage-fadf101e1344bf11059d4cee53904dc7.jpeg

Double Eleven брала участь у житті Prison Architect приблизно з 2015 року, коли почала робити консольні порти оригіналу. До 2017 року вона стала розробляти доповнення для першої частини, а в 2019-му, коли Paradox викупила права на франшизу, стала провідним розробником Prison Architect.

Напередодні Paradox оголосила, що розлучається з Double Eleven. Ось що пишуть в  анонсі :

  • Double Eleven повністю виконала свої контрактні зобов'язання.
  • Новою студією, яка займеться підтримкою Prison Architect 2, стане бразильська компанія Kokku. Це перший проєкт, де вона виступає провідним розробником - до цього Kokku виконувала допоміжні роботи для чужих ігор.
  • Kokku долучилася до виробництва Prison Architect 2 з минулої осені.
  • Компанії розходяться, бо "не змогли знайти комерційну угоду, яка влаштувала б обидві сторони". Стверджується, що розставання відбувається за обопільною згодою.

Гейм-директор Double Eleven також написав листа на Reddit, де запевнив, що студія пишається своєю роботою над серією Prison Architect. Але коментарі користувачів скептичні: різка зміна студії просто перед релізом сиквела не виглядає як добрий знак. "Може, це все тому що гра жахлива. Або Paradox жахлива. Або все разом",- пишуть в одній із найбільш залайканних реакцій.

Настороженість підкріплюється тим фактом, що запуск Prison Architect 2 переносили вже двічі: спочатку - з 26 березня до 7 травня, а потім - з 7 травня до 3 вересня. Реліз відбудеться відразу на всіх платформах - ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.