Перейти к содержанию

Новости Кулінарна метроідванія Magical Delicacy запуститься влітку


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Видавництво Whitethorn Games і студія Skaule готуються зробити свій внесок у насичений жанр метроідваній - влітку стартує кулінарна пригода Magical Delicacy. Платформи - ПК (Steam) і Xbox, включно з Game Pass.

rssImage-c86c940cf269b04c6da477b6e0302855.jpeg

Вам належить грати за молоду відьму Флору:

"Флора приїжджає у віддалене місто, бажаючи втілити свою мрію в життя і стати справжньою відьмою. Вона відкриває свою крамничку в Граті, портовому місті, побудованому на кручах, де пригодники починають своє дослідження цього таємничого острова. Занурюючись у процвітаючу економіку міста, вона знайомиться з двома членами ворогуючих ковенів. Відьма Кассія та волхв Тауно багато чому навчать Флору, але при цьому використають її у своїй суперечці щодо чарівних істот."
За словами розробників, Magical Delicacy ґрунтується на чотирьох стовпах:
  • Кулінарія. Можна готувати страви з десятків інгредієнтів. Щоб догодити клієнтам, необхідно працювати вдумливо. Дотримуйтеся рецептів або винаходьте свої страви. А поки ваші страви готуються, можна скоротати очікування за іншими справами.
  • Керування крамницею. Купуйте і покращуйте кухонну тварюку, відкривайте нові кімнати, виставляйте свої творіння на продаж і вирощуйте рослини на задньому дворі.
  • Дослідження. У портовому містечку на вас чекають люди, історії та можливості розвинути свій бізнес. Ви зустрінете таємничих подорожніх, забутих знаменитостей і майстрів, причому деякі з них з'являються тільки вдень або вночі. Інгредієнти для страв дозволяється як збирати самому, так і купувати у торговців.
  • Платформінг. Пострибати і полазити теж є де - тут і стіни, і дзвіниці, і печери. Поступово ви отримуватимете нові вміння і розблоковуватимете короткі шляхи.

Magical Delicacy залишиться без російського перекладу. Є й хороша новина - у Steam вже доступна демоверсія гри.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.