Перейти к содержанию

Новости Автор Stardew Valley робитиме наступну гру стільки, скільки вважатиме за потрібне

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Приблизно з 2020-го творець Stardew Valley Ерік Бароні (Eric Barone) займається своєю наступною грою - Haunted Chocolatier. Але якщо ви чомусь вважали, що вона вийде швидше, ніж через десять тисяч років, то на вас чекає розчарування - Бароні хоче робити гру стільки, скільки вважатиме за потрібне.

01708.3MVb9uO.thumb.png.07874c204b90f8b423e30385af0fb0d8.png

Розробник розповів про це у свіжому інтерв'ю виданню Aftermath.

"Очікування фанатів безумовно створюють тиск на мене. Але краще гру перенести й отримати хороший результат, ніж випустити вчасно, але в поганому стані. Коли гра буде готова, тоді я її і випущу. Мені не здається, що я комусь щось винен, коли справа стосується Haunted Chocolatier. Це гра, яку я вирішив робити, а не гра, яку мені довелося робити."

Ерік Бароні

Судячи з іншої репліки в інтерв'ю, повільність Бароні пов'язана з його постійним бажанням щось додати або поліпшити:

"Коли я повертаюся до Stardew, мені завжди важко розлучитися з нею знову, тому що постійно хочеться додати щось іще, зробити це кращим, крутішим, порадувати людей. Це окрилює. Кожну річ я додаю з думками про те, як люди будуть у неї грати, говорити про неї, полюблять її. Вона стане частиною їхніх вражень. Вона може перетворитися на емоцію, про яку будуть з радістю згадувати цілу вічність. Це особливе почуття. Мені важко не хотіти такого домогтися."

Ерік Бароні

01709._YIQke8.thumb.png.2b99dea3204701e6ec17b761e9de8b43.png

Нарешті, Бароні відчуває відповідальність не тільки за саму Stardew Valley, а й за те, що з нею пов'язано:

"Я відчуваю відповідальність за всі проблеми, які виникають у людей. Або коли комусь не подобається гра. Або коли в ній щось пішло не так. Це стосується не тільки Stardew Valley, а й усього, що з нею пов'язано: мерч, настільна версія, концерт - усе в такому дусі. Це дивно, тому що Stardew виросла у щось за межами мого контролю, але водночас мені все одно здається, що я несу повну відповідальність за бренд і концепцію Stardew Valley."

Ерік Бароні

01712.CDzgN63.thumb.png.7465ff6ff674e60b2b5e9d5327c14181.png

Ось що ще розповів Бароні в інтерв'ю:

• Незважаючи на те, що Stardew Valley виявилася величезним комерційним хітом (понад 30 мільйонів проданих копій), Бароні все одно називає себе "просто чуваком, який зробив гру, в яку сам хотів би пограти". І, мовляв, якби її зробив не він, то щось схоже напевно випустив би хтось інший приблизно в той самий період.
  • До Stardew Valley Бароні писав музику, але успіху так і не домігся. На концерті щодо своєї гри він пожартував: "Після стількох років невдач я нарешті розкрив таємницю: все, що потрібно було зробити, - розробити з нуля цілу гру. І ось тоді, хлопці, ви нарешті станете слухати мою музику!".
  • Бароні дуже тепло відгукується про модороба FlashShifter, який допоміг із великим апдейтом для Stardew Valley: "Мені здається, він один із небагатьох людей на всій Землі, хто розуміє, як малювати речі, ідеально повторюючи візуальний стиль Stardew Valley. А це у своєму роді дуже вузькоспрямоване вміння".

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.