Перейти к содержанию

Новости В Overwatch 2 скасували ще один PvE-режим


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Основною відмінністю Overwatch 2 від оригіналу мала стати повноцінна сюжетна кампанія з окремим великим PvE-режимом. Але її скасували, а напрацювання перетворили на мізерне DLC. Blizzard намагалася додати в гру іншу PvE-розвагу, але в підсумку від неї теж відмовляються.

rssImage-424b446d2f9d5cbadf52ad2bb84c5be6.png

Мова про режим "Майстерність героїв: Випробування". У ньому команда з трьох гравців потрапляє на карту, де необхідно захищати вежі від хвиль ворогів. Вежі можна покращувати за особливу валюту, яка заробляється по ходу геймплея. Наприкінці матчу оцінюється ефективність команди і видається місце в таблиці лідерів. За виконання особливих завдань можна отримати унікальну "косметику".

"Майстерність героїв: Випробування" ввели в березні 2024-го під час 10 сезону. Однак, за словами Blizzard, режим "не викликав того резонансу у гравців", на який розраховувала компанія. У результаті "Майстерність героїв: Випробування" приберуть зі списку постійних режимів - у наступному сезоні його вже не буде. 11 сезон стартує в середині червня - до того моменту гравці ще можуть виконати ексклюзивні випробування у "Випробуванні".

Кроме «Мастерство героев: Испытание» в Overwatch 2 также есть просто «Мастерство героев» — одиночные курсы, где игроки берут под контроль одного из персонажей и стараются заработать на нём как можно больше очков в особых условиях. «Мастерство героев» из игры не исчезает: в следующих сезонах туда добавят больше персонажей.

Судячи з коментарів на сабреддіті Overwatch і форумах Blizzard, за "Випробуванням" ніхто особливо нудьгувати не буде: мовляв, режим був схожий на тестову версію, різноманітності було мало, далеко не всі персонажі були доступними, а невдовзі після запуску знайти напарників для "Випробування" було складно - у матчмейкінгу цього режиму явно не вистачало гравців. Та й сам по собі геймплей "Випробування" називають нудним.

Коли Blizzard випускала DLC із сюжетними місіями для Overwatch 2, вона допускала, що пізніше випустить більше таких доповнень. Однак у березні журналіст Джейсон Шрайер (Jason Schreier) повідомляв, що подібний контент теж повністю скасовано.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.