Перейти к содержанию

Новости Дракманн: новий проєкт Naughty Dog може змінити ставлення масової аудиторії до ігор

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

На сайті Sony з'явилося інтерв'ю з главою Naughty Dog Нілом Дракманном (Neil Druckmann). Фахівець поміркував про майбутнє ігрової індустрії загалом і про прийдешній проєкт студії зокрема.

rssImage-b380d3fe60e139a0bd32f99068f4d950.png

Амбіцій Дракманну не позичати - у своєму новому творінні він погрожує перевернути уявлення про ігри в масовій свідомості:

"Мені пощастило працювати над кількома проєктами мрії, і тепер я в передчутті нового проєкту - можливо, він для мене найзахопливіший. На відміну від тих часів, коли я ріс, зараз інтерес до ігор підвищується серед усіх вікових груп. Цю зміну ілюструє наша участь у роботі над телесеріалом The Last of Us, який, як я сподівався, послугує сполучною ланкою між геймерами і не геймерами. Успіх шоу привернув увагу до ігор і показав, що вони можуть запропонувати насичені й атмосферні пригоди. Ця популяризація зміцнює мою впевненість у нашому поточному проєкті і в здатності ігор захопити широку аудиторію. Мені не терпиться дізнатися, який відгук, особливо після успіху The Last of Us, викличе наша нова гра, адже вона може змінити ставлення масової аудиторії до ігор."

Що ще сказав Дракманн:

• Бос Naughty Dog вірить, що нейромережі "зроблять революцію в процесі створення контенту", однак людям потрібно вирішити етичні проблеми, пов'язані із застосуванням ШІ. Такі технології, як нейромережі та захоплення рухів із дому, спростять виробництво ігор і допоможуть скоротити бюджети.
  • Дракманн згадав важливість інструментів для віддаленої роботи - за їхньою допомогою він, перебуваючи в Лос-Анджелесі, стежить за зйомками другого сезону The Last of Us в Канаді.
  • Фахівець порадив творцям-початківцям освоювати не стільки конкретні інструменти, скільки фундаментальні знання - наприклад, історію живопису і композицію. Деякі інструменти, які вважалися необхідними, з часом стали неактуальними - так, Naughty Dog анімувала персонажів Jak and Daxter вручну, а в Uncharted акцент змістився на захоплення рухів.
  • Ніл Дракманн зазначив, що Sony дає змогу студіям PlayStation ризикувати й експериментувати - саме завдяки такому підходу на світ народжуються франшизи на кшталт The Last of Us.
  • На думку розробника, Sony повинна і далі підвищувати потужність ігрових пристроїв. Зростання продуктивності корисне не тільки для великих проєктів із реалістичною графікою - воно також дає змогу авторам невеликих ігор знизити витрати на оптимізацію.

Наступна пригода від Naughty Dog поки що не добралася до анонсу. Щодо мережевого екшену за Last of Us, то його скасували.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.