Перейти к содержанию

Новости У Baldur's Gate III хотіли ввести стартову локацію з першої частини

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Кендлкіп - стародавня фортеця-бібліотека і головний оплот знань усього Узбережжя Мечів. Там починав свій шлях ваш персонаж у першій Baldur's Gate, і туди ж у якийсь момент хотіли завести нас автори третьої Baldur's Gate.

rssImage-74e988fa61f6cbab1e7e38f60cab814a.png

Про це розповів провідний сценарист триквела Адам Сміт (Adam Smith).

"У мене було кілька ідей [для Кендлкіпа]. На мій погляд, це хороший антураж, почасти через те, що він повертає нас туди, де все почалося. Звучить дуже привабливо. Але це ще й можливість зробити академічне підземелля, є в ідеї бібліотеки-підземелля щось привабливе. Купа можливостей у плані лора. Місце, куди потрібно потрапити і провести дослідження або що-небудь на кшталт того, а потім спуститися глибоко вниз. А потім можна додати, що це місце, де росло потомство Баала - дуже, дуже приваблива пропозиція виходить."

Адам Сміт

За словами Сміта, від ідеї довелося відмовитися, тому що Кендлкіп не вписувався в географію пригоди - було незрозуміло, як додати цю бібліотеку-підземелля, не порушуючи темп оповіді. У якийсь момент розглядався варіант, що герої потраплять до Воріт Балдура, а потім підуть звідти кудись іще, але врешті-решт автори вирішили, що кульмінація другого акту підштовхує залишатися в місті до самого фіналу.

01771.ypQOh6B.thumb.png.6ffcb0849dc21470ce644591fce556ee.png

Сміт також розповів у загальних рисах, яку сюжетну арку задумував для Кендлкіпа:
"Якщо прочитати лор Кендлкіпа(Wizards of the Coast навіть випустила книжку "Таємниці Кендлкіпа", поки ми робили гру, - ми отримали ранню копію), то вийде, що будь-який світ з масою знань також пропонує масу заборонених знань - у мене це миттєво викликає інтерес. У Забутих Королівствах (або у всесвіті D&D) є місце, яке називається Дальній Простір. У лорі є відомості, що саме там з'явилися іллітіди - тобто це місце космічного жаху.
За моїм задумом, у глибині Кендлкіпа сидів наглядач, який, грубо кажучи, вдивлявся в Далекий Простір. І він з'їхав з котушок, а вам потрібно було спуститися і дізнатися, що він такого побачив. Досі думаю, що це була б дуже крута лінія. Але для мене вона не вписувалася в темп гри.
Щойно ви добиралися до ключового моменту другого акту, у нас могла початися набагато щільніша гра. Але, на мій погляд, люди б тут почали втомлюватися. Розумієте, є точка, після якої замислюєшся - а може, це контент тільки заради контенту? Ненавиджу слово "контент", але думаєш - ось ця ідея справді додає щось важливе до сюжету та пригоди, над якою я працюю? Кульмінацій справді може бути забагато. Вони стомлюють."

Адам Сміт

Утім, навіть без Кендлкіпа в Baldur's Gate III досить багато відсилань до попередніх частин - від деяких персонажів (на кшталт Мінська і Джахейри) і до окремих предметів, зокрема й книжок з описами сюжету першої та другої ігор серії.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.