Перейти к содержанию

Новости Чутка - Capcom працює над ремейками Resident Evil Zero і Code: Veronica

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Інсайдер Dusk Golem розкрив ще трохи подробиць про закулісся франшизи Resident Evil. Зокрема, він повідав, які ремейки "Обителі зла" дісталися до виробництва, а які - ні.

rssImage-7bb8ff85449b037b409fa7c1f2e065b0.jpeg

• Анонс Resident Evil 9 не відбудеться найближчим літом. Реліз хорора перенесли на кінець 2025-го - початок 2026-го.
  • Плітки про новий римейк першої Resident Evil - нісенітниця.
  • Робота над перевиданням RE5 поки не ведеться.
  • Capcom готує ремейки Resident Evil Zero і Code: Veronica. Цю чутку підтвердив журналіст Video Games Chronicle Енді Робінсон (Andy Robinson).

Далеко не всі передбачення Dusk Golem збуваються - у його послужному списку є як влучні попадання, так і постріли в молоко. Раніше в травні інсайдер опублікував довгий тред у соцмережі X, де наголосив, що він лише ентузіаст, а не журналіст із бездоганною репутацією:

"Думаю, багато хто не розуміє, що я не брешу і намагаюся бути максимально чесним. Це не означає, що я завжди маю рацію, - у плані інсайдерської інформації я надійний настільки, наскільки надійні мої джерела, і я прекрасно знаю про речі, щодо яких помилявся через недостовірні джерела. Сподіваюся, в інших випадках я довів, що у мене є і перевірені джерела. Мені просто пощастило мати багато-багато знайомств. Я весь час дізнаюся багато нового, і для мене, як для любителя ігор і хорорів загалом, усе це дуже захопливо. Я переконаний, що багато в чому став розумнішим, і позбувся деяких недостовірних джерел.
Capcom буде рада почути, що багато найактивніших джерел вичерпалися вже давно, після злому Capcom у листопаді 2020-го, коли в Capcom, мабуть, почали ставитися до безпеки набагато серйозніше. І в них вийшло, тож респект їм."

У тому ж треді Dusk Golem прокоментував свою заяву про те, що нібито події RE9 розгорнуться на азіатському острові. Як пояснив інсайдер, ці відомості могли застаріти.

"У 2020-м/2021-м Resident Evil 9 БУЛА грою, дія якої відбувалася в Південно-Східній Азії, на острові, у провінційному містечку. Це БУЛА правда. Але відтоді минуло понад три роки. Багато що може трапитися за три з гаком роки. Мені навіть відомо, що RE9 перенесли на рік уже після перенесення, пов'язаного з ковідом, і це норма для ігор у серії RE - під час розробки їх або переробляють, або перезавантажують. <...> Питання в тому, наскільки значними будуть зміни...
Я ніколи не публікував інфу про локацію/персонажа, тому що це старі й непідтверджені відомості, але я дещо сказав і потім видалив у Discord, звідки інфа й розлетілася. Суть у тому, що я ділився цією інформацією з людьми, які могли сприйняти її з огляду на вищеописаний контекст... Але тепер, коли вона оприлюднена, я відчуваю, що маю внести ясність."

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.