Перейти к содержанию

Новости Shadow the Hedgehog хотіли зробити з "дорослим" рейтингом - Шедоу матюкався як сапожник

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Shadow the Hedgehog 2005-го - чергова дивакувата сторінка в історії "Соніка": замість барвистого платформера користувачам раптом запропонували майже шутер, де пафосний похмурий їжак (Шедоу, не Сонік) стріляє зі стволів. Виявилося, творці хотіли довести "дорослість" спін-оффу ще далі - Шедоу матюкався як сапожник.

rssImage-3bf77314dd1d7970de22d968c5602977.png

Про це розповів актор Джейсон Гріффіт (Jason Griffith), який озвучував Шедоу:

"Коли я записував репліки для гри Shadow the Hedgehog (не пам'ятаю, який тоді був рік), мене посадили в студії. Ще не було впевненості, який віковий рейтинг отримає гра. Мені сказали, що вони збираються домогтися M, "тільки для дорослих".
Вони ще не отримали підтвердження від агентства, який рейтинг буде, тому сказали мені записувати по дві версії кожної репліки. І клянуся, у версії для рейтингу M мене змусили вимовляти слово fuck у кожній фразі. У кожному реченні! Я кричав щось на кшталт: "Сонік, віддай мені цей бл**ський Смарагд Хаосу!"
У той момент я й гадки не мав, що відбувається, тому віддався течії і веселився. Десь є жорсткий диск, на якому цілі години того, як Шедоу кричить fuck Тейлзу, Соніку та інши
м."

Звісно, у Shadow of the Hedgehog у підсумку не було рейтингу M. Але вперше в історії серії гра отримала мітку E10+ - для осіб від 10 років. Серед причин такого "високого" рейтингу - помірне зображення жорстокості та легкі лайки (в одному з моментів герой вимовляє слово damn).

Після 2005-го у Шедоу більше не було власних спін-оффів, але в серії він з'являється постійно. Цієї осені виходить перевидання Sonic Generations, де є доповнення про Шедоу, а в "Соніку в кіно 3", кажуть, Шедоу отримає голос Кіану Рівза (Keanu Reeves).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.