Перейти к содержанию

Новости Оглядовий трейлер The Forever Winter - екстракшн-шутера з роботами та кіборгами


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

 The Forever Winter - похмурий кооперативний бойовик для чотирьох. Хоча це дебютний проєкт студії Fun Dog, виглядає він багато і перспективно. Подробицями про гру автори поділилися в оглядовому відео.

  • Дія The Forever Winter відбувається в недалекому майбутньому. Дві ворогуючі армії "обгризають кістки нашої колись прекрасної Землі". Ваш персонаж - виживальник, який вирушає в небезпечні вилазки за ресурсами. Ви зіткнетеся з машинами і вдосконаленими людьми. Противники краще озброєні, їх більше, і навіть до дрібної сутички потрібно ставитися серйозно.
  • За словами розробників, стріляти в усе, що рухається, - погана ідея. Вбивайте тільки тих, кого зможете обібрати, не віддавши богу душу. Кожен постріл може привернути небажану увагу.
  • Після чергової місії гравець повертається в підземний притулок, де мешкають й інші вцілілі, включно з торговцями та найманцями. Тут же ветерани можуть пожертвувати спорядження новачкам.
  • Перед виходом на поверхню треба вибрати замовлення. Роботу видають протиборчі фракції, допомагаючи яким ви впливаєте на баланс сил - якщо одна зі сторін захопить сектор, там з'являтимуться потужніші загони. Завдання бувають різні, зокрема збір боргів, саботаж і вбивства.
  • Костюм виживальника розділений на змінні модулі - дозволяється встановити підсилювачі стрибка, турелі або, наприклад, сканер для розвідки. Зброю теж можна покращувати і модифікувати. Але що більше спорядження ви візьмете, то менше залишиться місця для здобичі.
  • Якщо виживальщикам вдасться відшукати що-небудь цінне, на них можуть нацькувати боса. Перемогти його непросто, навіть якщо команда розжилася якісним екіпіруванням, - у деяких випадках краще просто тікати.

The Forever Winter запуститься на ПК (Steam). Терміни релізу невідомі.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.