Перейти к содержанию

Новости Цікава пригода з вайбами Uncharted - прев'ю Star Wars Outlaws


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Учора Ubisoft провела геймплейну демонстрацію 

This is the hidden content, please
, а вже сьогодні преса опублікувала прев'ю гри. Незадовго до презентації Ubisoft Forward журналістам запропонували пройти три секції - в одній був стелс, в іншій платформинг, а третя пропонувала викрасти корабель і постріляти в космосі.

rssImage-94c8fd0d93fbe7cf4249d3ca5dd14abd.jpeg

Нижче зібрали основні думки представників ЗМІ після знайомства з проєктом Ubisoft Massive:

  • У місії з прихованим проходженням необхідно дещо викрасти у "Багряного світанку". Щоб залишатися непоміченою, Кей Весс повинна крастися і посилати свого вихованця Нікса відволікати ворогів. І, як написали в Eurogamer, робить він це дуже мило. Однак противники в демо немов забули вдягнути окуляри - вони не помічають дівчину й ігнорують товаришів у відключці. Якщо ж потай виконати завдання не вдалося, починається перестрілка. У бою Кей використовує свій бластер і підбирає зброю переможених ворогів.
  • У бластера, який Кей завжди носить із собою, кілька режимів стрільби - звичайний, режим для дроїдів і ворогів зі щитами, а також оглушення, яке має відкотитися до наступного використання. У VGC вирішили, що цей легкий елемент головоломки в бою, у рамках якого необхідно підбирати правильний режим для кожного опонента, має утримувати користувачів від бездумної стрільби. Хоча вона, звичайно, теж впорається зі своїм завданням. До слова, штурмовики в грі зберегли свою надздібність стріляти повз ціль.
    Також в Outlaws виявилася система, схожа на "Влучне око" із серії Red Dead. Гра сповільнюється, ви позначаєте цілі, а потім спостерігаєте за загибеллю ворогів.
  • У завданні з платформингом героїня досліджувала покинутий крейсер. В Outlaws, на думку ЗМІ, доволі звичайна система дереняння і платформинг - Кей хапається за жовті уступи, натисканням однієї кнопки пролітає над прірвою за допомогою гак-кішки і так далі. Також на місці сітчасті стіни зі Star Wars Jedi і платформи, що падають, по яких доведеться скочуватися.

01195.eFcD-vr.thumb.png.50bcaf0d6d03c313274238c8e4644cc2.png

01198.LZBO2gi.thumb.png.faf4f576d68552867f7e85df1a25fbe6.png

  • Найменше ентузіазму в оглядачів викликав етап із битвами в космосі. Багатьом вони здалися спрощеною версією повітряних боїв з ігор Battlefront від EA. Баталії не викликали практично ніяких складнощів через систему, наближену до автоприцілювання. Необхідно затиснути лівий тригер для фіксації на цілі, і з імовірністю 90 % снаряд потрапить у яблучко.
  • Окремої похвали удостоїлися практично непомітні переходи з космосу до планет. Вони не дотягують до таких у No Man's Sky, але виконані набагато краще, ніж у Starfield. "Корабель Кей завжди рухається, а поверхня планети прихована за хмарами, поки не завантажиться", - прокоментував репортер PC Gamer.
  • Однією з міні-ігор у Star Wars Outlaws стане аналог Wordle. Для злому героїня вводить випадкову комбінацію з кількох символів - значки забарвлюються в жовтий, якщо перебувають у правильному ряді, але не в тій колонці, і в зелений, якщо позиція правильна.
  • Що деяким припало не до смаку, так це кіношні чорні смуги і зернистість. Вони дійсно справляються зі своїм завданням зі створення атмосфери, але частина журналістів сподівалися відключити їх у своєму проходженні. Також є скарги на управління - взаємодіяти з предметами натисканням на правий стік контролера незручно.

01196.aqEBAjW.thumb.png.9ab5f26feab71e77d44d5f2312b0aabe.png

"Star Wars Oulaws схожа відразу на багато ігор, з якими ви знайомі, але в ній зібрано все найкраще з них", - поділився журналіст VGC. За його відчуттями, адвенчура вкладеться приблизно в 40 годин, але може виявитися занадто розтягнутою. Якби Ubisoft зробила Outlaws удвічі компактнішою, вийшла б насичена гра в дусі Uncharted. Фахівець з PC Gamer вважає, що успіх проєкту буде частково залежати від того, як розробники впораються з елементом пісочниці - адже Outlaws стане першою грою з відкритим світом у франшизі.

Невтішно звучать слова журналіста Eurogamer, який описав бойовик як "позитивно древній". Мовляв, після демоверсії складається враження, що пригода Кей Весс відстає від індустрії як у плані механік, так і в плані виконання - у ній нібито бракує деталей, стилю та винахідливості. "Найбільше вона схожа на Uncharted: Golden Abyss із 2011-го для PS Vita", - таку характеристику видав репортер, однак він підкреслив, що демонстрація була обмежена за масштабом і контекстом. Тож до релізу картина може скластися зовсім інша. Грубість білда "демки" відзначив і автор IGN, однак йому відігравати роль пройдисвіта в Outlaws все ж сподобалося: "Досліджувати галактику разом із Кей Весс і займатися брудними справами в демоверсії було освіжаючим досвідом для мене".

Реліз Star Wars Outlaws заплановано на 30 серпня для ПК, PlayStation 5 і Xbox Series, включно з підпискою Ubisoft+. За купівлю золотого або ультимативного видання видадуть ранній доступ до гри - з 27 серпня. 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.