Jump to content

Новости Джордж Мартін побічно підтвердив екранізацію Elden Ring (або дуже дивно пожартував)

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Письменник Джордж Р. Р. Мартін (George R. R. Martin) регулярно залишає записи у власному блозі. Останній пост він присвятив Elden Ring: нещодавно до нього дісталася нагорода від Американської асоціації письменників-фантастів, яку Мартіну присудили саме за гру.

У цьому ж записі Мартін раптом висловився про екранізацію Elden Ring:

"О, і про ті чутки, які ви могли чути про художній фільм чи серіал за мотивами Elden Ring... Мені нема чого сказати. Ні слова, ні-а, зовсім нічого, нічого не знаю, ви від мене навіть звуку не чули, мм-мм-мм. Які ще чутки?"

Джордж Р. Р. Р. Мартін

Чи то Мартін дуже своєрідно жартує, чи то справді натякає, що екранізація Elden Ring існує. Принаймні, важко зрозуміти, з чого письменникові взагалі торкатися цієї теми, якщо вона не має під собою жодного підґрунтя?

02308.-VaqCP4.thumb.png.154abc2c0f493d431a9912bb3fc3e10a.png

Три нагороди Nebula, які Джордж Мартін отримав за свою кар'єру: за "Піщаних королів" 1979 року, "Портрети його дітей" 1985 року і Elden Ring 2022 року.

Очевидно, Мартін відреагував на чутки, які пішли після нещодавнього інтерв'ю Хідетаки Міядзакі (Hidetaka Miyazaki). Там японський геймдизайнер говорив таке:

"Не бачу приводів відмовляти іншій інтерпретації чи адаптації Elden Ring. Наприклад, фільму. Але не думаю, що я або FromSoftware володіємо знаннями та вміннями, які необхідні для створення твору в іншому медіаформаті. Тут би знадобився дуже сильний партнер.
Знадобилося б багато довіри та згоди (якого б результату ми не намагалися досягти). Але інтерес безумовно є, це я можу сказати точно."

Хідетака Міядзакі

Якби екранізацію Elden Ring запустили у виробництво, то вона, ймовірно, могла б обійтися без Джорджа Мартіна: у грі він займався не сценарієм у звичному розумінні цього слова, а побудовою світу - тобто прописував хронологію місцевих подій, що відбулися до старту основної сюжетної лінії.

Навряд чи для екранізації потрібно було будувати світ заново - навіть у створенні DLC для Elden Ring Мартін уже не брав прямої участі.

Edited by Трейдер (see edit history)