Перейти к содержанию

Новости Dragon Age: The Veilguard стане найромантичнішою грою від BioWare


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Пригода пригодою, але іноді хочеться відволіктися на задушевну розмову з товаришами або усамітнитися з персонажем, який полюбився.  Dragon Age: The Veilguard дасть змогу все це це зробити, тому що дружні та романтичні зв'язки мають у грі велике значення.

01429.a3Qv0rz.thumb.jpg.42d42d0c372120623e81685849ffbd82.jpg

У "Dragon Age: На варті Завіси" у кожного супутника є шкала взаємовідносин з Рукою. На неї впливають багато факторів, включно з ухваленими головним героєм рішеннями, словами на адресу компаньйонів, наданою їм допомогою або відмовою від неї тощо.

Арт-директор тайтла Метт Роудс (Matt Rhodes) наголосив, що особисті квести союзників теж відображаються на шкалі взаємин. Наприклад, ланцюжок місій Беллари Лутари з фракції "Стрибуни Завіси" рухається паралельно з головною сюжетною лінією і доповнює її.

"Стосунки займають ключове місце в грі. І йдеться не лише про любовні лінії, а й про дружбу. Ми хотіли показати розвиток стосунків між супутниками і протагоністом, а також між самими союзниками. Поступово вони переймуться довірою і знайдуть один в одному щось на зразок сім'ї."

Гейм-директор Корін Буше (Corinne Busche)

У міру поліпшення стосунків із товаришем у нього відкриваються очки навичок, які можна витратити тільки на цього супутника. У кожного компаньйона по п'ять здібностей, але активними можуть бути тільки три з них.

Справи сердечні в The Veilguard теж займають важливу роль. У кожного роману, як висловилася Буше, "свій унікальний присмак". Якщо якісь любовні стосунки можуть виявитися доволі пікантними та пристрасними, то інші будуть більш стриманими. Усе залежить від конкретного персонажа, до якого Рук відчуватиме почуття, - деякі одразу готові перейти до справи, а інші почуватимуться вкрай незручно, адже у стосунках раніше ніколи не перебували.

Крім того, романи не матимуть обмежень за статтю, як, наприклад, в "Кіберпанку" . Усі персонажі відчувають потяг до інших героїв незалежно від їхнього самовизначення. Важливо зазначити, що Рук не є пупом землі - якщо відкинути залицяння компаньйона, той може завести стосунки з кимось іншим із команди.

Dragon Age: The Veilguard стартує восени 2024-го на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series. У проєкті не буде квестів за типом "подай-принеси".

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.