Jump to content

Новости Шрайер: у Bungie з песимізмом ставляться до Marathon

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Репортер Bloomberg Джейсон Шрайер (Jason Schreier) заглянув на подкаст Friends Per Second. Серед іншого журналіст розповів про обстановку в студії Bungie, по якій вдарило масштабне скорочення.

Якщо вірити Шраєру, його джерела без ентузіазму відгукувалися про прийдешній екстракшн-шутер  Marathon:

"Гра мала вийти цього року, і її неспроста перенесли на цілий рік. Люди, з якими я говорив, дещо песимістично ставляться навіть до нинішніх термінів. <...> Наскільки я знаю, настрої навколо гри неважливі. Принаймні, так було кілька місяців тому."

Шрайер також висловив побоювання щодо того, як фанати Destiny сприймуть бойовик з акцентом на PvP. Гру може спіткати доля Suicide Squad: Kill the Justice League - автори "Загону самогубців" гналися за трендом, який вкрився пліснявою ще до того, як екшен надійшов у продаж.

"Розробка Suicide Squad розпочалася 2017 року, коли ігри-сервіси були гарячою новинкою, але через нескінченні затримки та пастки безповоротних витрат, через те, що ніхто не бажав і не збирався скасовувати гру, бо у неї вклали багато грошей, і люди просто думали: "Хочемо її випустити, буде здорово", - через це гра вийшла і з тріском провалилася.
Я побоююся, що Marathon потрапила в аналогічну ситуацію, коли виробництво вже триває досить довго. Воно стартувало, коли екстракшн-шутери були в моді - не знаю, чи так це зараз. У гру вклали дуже багато грошей, і, порівняно з проєктами з інкубаційної програми, ця гра перебуває на найпізнішому етапі, і тепер на неї роблять дуже велику ставку, але я сумніваюся в тому, що шанси на успіх великі."

Утім, Шрайер порадив не довіряти його прогнозам. Мовляв, якби в січні у нього запитали, як виступить Helldivers 2, то він передбачив би оглушливий провал. Насправді ж кооператив про космічний десант став одним із найприбутковіших релізів Sony.

Edited by Трейдер (see edit history)