Jump to content

Новости Глава MultiVersus попросив гравців не слати погрози розробникам

Новостник

Recommended Posts

• Новостник
Наприкінці січня компанія Warner Bros. Games повідомила, що файтинг MultiVersus скоро припинить існування - найближчий, п'ятий сезон стане для гри останнім. Учора в соцмережі X новину прокоментував Тоні Хюн (Tony Huynh) - співзасновник студії-розробника Player First Games.

multiversus-5.thumb.webp.81270cf1059f93bcf9d1bb072caa0481.webp

Перш за все, Хюн висловив вдячність колегам і користувачам MultiVersus:
"Я неймовірно гордий роботою, яку виконала команда PFG. Її невичерпні винахідливість та ентузіазм не переставали мене надихати та дивувати. І звичайно, я хотів би подякувати всім, хто коли-небудь грав у MultiVersus або підтримував її. Захоплювати та обслуговувати гравців - мета Player First Games."
Керівник попросив вибачення у гравців, які так і не дочекалися своїх улюблених персонажів. Додаючи героїв, студія враховувала безліч чинників - час не виробництво, побажання ком'юніті, спілкування з правовласниками, наявність "крос-маркетингової можливості", а також зацікавленість колективу.

Як приклад бос Player First Games навів Бананового стража з "Часу пригод". Команда загорілася ідеєю випустити цього бійця і розробила його за вихідні. Заради цього автори не жертвували іншими персонажами - вони просто захотіли ввести ще й стража.

Нарешті, Хюн засудив тих, хто надсилає погрози творцям MultiVersus:
"Розумію, усім зараз боляче, і я знаю, що кожен член PFG відчуває цей біль, але я маю дещо прояснити: ви маєте право на свої слова і думки, але погрози заподіяти шкоду - це занадто. Сподіваюся, ви зможете зробити крок назад і усвідомити, що для команди це вкрай сумний етап. Я глибоко сумую за грою. Ніхто не хотів цього результату, і справа тут не в дефіциті праці та уваги."
Нагадаємо, заключний сезон MultiVersus стартує вже 4 лютого. Останніми список бійців поповнять Аквамен з DC і Лола Банні з Looney Tunes. Після завершення сезону, 30 травня, файтинг приберуть із цифрових магазинів.

Edited by Трейдер (see edit history)