Jump to content

Новости CDPR хоче випустити три частини «Відьмака» за шість років

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Чекати на The Witcher IV доведеться ще довго, тому фанати серії хапаються за кожну крихту інформації від CD Projekt RED. Плани компанії щодо франшизи озвучив генеральний директор CDPR Міхал Новаковський (Michał Nowakowski).

witcher_4-20251030-_LA8aDv.thumb.jpg.7f7e79eb7a0098dc06972b7e69997dc4.jpg

Перш за все, спілкуючись з інвесторами, керівник підкреслив, що четвертий «Відьмак» не побачить світ у 2026 році.

"Ми не розкриваємо жодних подробиць про передбачувану дату релізу, тому немає жодного часового відрізка, на який я міг би послатися, відповідаючи на це питання. Єдине, що ми коментуємо, — це те, що запуск не відбудеться в 2026 році, і ми зазвичай не вдаємося в подробиці щодо технічних або дизайнерських питань. Я б сказав, що в цьому плані з TW4 нічого незвичайного не відбувається — це просто повномасштабне виробництво, яке йде своїм ходом, згідно з нашими внутрішніми планами. Думаю, це все, що ми можемо сказати."

Міхал Новаковський, генеральний директор CD Projekt RED

Крім того, Новаковський розповів, що CD Projekt має намір випустити три The Witcher за шість років.

"У певному сенсі так, я дійсно вважаю, що наступні ігри будуть виходити в більш короткі терміни — як ми вже повідомляли, ми як і раніше плануємо випустити всю трилогію протягом шестирічного періоду, так що так, це означає, що ми плануємо скоротити час розробки між TW4 і TW5, між TW5 і TW6 і так далі."

Міхал Новаковський, генеральний директор CD Projekt RED

Нагадаємо, перші три «Відьмаки» стартували протягом восьми років: оригінальна  The Witcher запустилася в 2007 році, а  Wild Hunt — в 2015-му.

Edited by Трейдер (see edit history)

Думаю вийде десь 2027-2028 році,ну і патчить будуть до 2030.Чекаєм на ps6

хороші ігорі ці 3 частини, пройшов із задоволенням... навіщо їх кудись тепер випускати? Їм не сидиться на місці чи що ?

@nedolyga там идет речь про новые части, а не перевыпуск )