Перейти к содержанию

Новости CDPR хоче випустити три частини «Відьмака» за шість років

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Чекати на The Witcher IV доведеться ще довго, тому фанати серії хапаються за кожну крихту інформації від CD Projekt RED. Плани компанії щодо франшизи озвучив генеральний директор CDPR Міхал Новаковський (Michał Nowakowski).

witcher_4-20251030-_LA8aDv.thumb.jpg.7f7e79eb7a0098dc06972b7e69997dc4.jpg

Перш за все, спілкуючись з інвесторами, керівник підкреслив, що четвертий «Відьмак» не побачить світ у 2026 році.

"Ми не розкриваємо жодних подробиць про передбачувану дату релізу, тому немає жодного часового відрізка, на який я міг би послатися, відповідаючи на це питання. Єдине, що ми коментуємо, — це те, що запуск не відбудеться в 2026 році, і ми зазвичай не вдаємося в подробиці щодо технічних або дизайнерських питань. Я б сказав, що в цьому плані з TW4 нічого незвичайного не відбувається — це просто повномасштабне виробництво, яке йде своїм ходом, згідно з нашими внутрішніми планами. Думаю, це все, що ми можемо сказати."

Міхал Новаковський, генеральний директор CD Projekt RED

Крім того, Новаковський розповів, що CD Projekt має намір випустити три The Witcher за шість років.

"У певному сенсі так, я дійсно вважаю, що наступні ігри будуть виходити в більш короткі терміни — як ми вже повідомляли, ми як і раніше плануємо випустити всю трилогію протягом шестирічного періоду, так що так, це означає, що ми плануємо скоротити час розробки між TW4 і TW5, між TW5 і TW6 і так далі."

Міхал Новаковський, генеральний директор CD Projekt RED

Нагадаємо, перші три «Відьмаки» стартували протягом восьми років: оригінальна  The Witcher запустилася в 2007 році, а  Wild Hunt — в 2015-му.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

хороші ігорі ці 3 частини, пройшов із задоволенням... навіщо їх кудись тепер випускати? Їм не сидиться на місці чи що ?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.