Перейти к содержанию

Новости Гюстава в адаптації Clair Obscur має зіграти Роберт Паттінсон, впевнений Чарлі Кокс

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Багатьом гравцям Гюстав із  Clair Obscur: Expedition 33 нагадує Роберта Паттінсона (Robert Pattinson; «Бетмен», «Сутінки»). Цю думку поділяє й Чарлі Кокс (Charlie Cox), який озвучив героя англійською мовою. Більше того, актор упевнений, що Sandfall Interactive варто запросити Паттінсона на роль Гюстава, але говорити персонаж все одно повинен голосом Кокса.

bc2f1d7c13703b272413f8867fd66395.thumb.jpg.1b14dfbdd67f4c8816c9deafade559bf.jpg

Коли в GamesRadar+ поцікавилися, чи хоче Чарлі Кокс ще раз приміряти роль Гюстава, той відповів, що це «було б чудово».

Моя участь у цьому проєкті — якою б незначною вона не була спочатку і як би сильно не розширилася зараз — принесла мені неймовірну смиренність і величезну радість. Тож… так, безумовно, так.
Я подумав: якщо вони все-таки знімуть фільм, нехай беруть на роль Роберта Паттінсона, а голосом героя буду я. Бо тоді вийде точнісінько той самий Гюстав, що є в грі. І справа не в тому, що я не хочу фізично готуватися до ролі. Мені просто здається, що Гюстав схожий на Роба.

Про роботу над фільмом було оголошено в січні 2025 року — за кілька місяців до виходу Clair Obscur: Expedition 33. За адаптацію, окрім Sandfall Interactive, відповідає Story Kitchen, яка також займається екранізаціями Dredge, Life is Strange та інших ігор. Сам Кокс зізнався, що не знав про майбутній фільм за мотивами Clair Obscur.

Також актор нагадав, що вже долучився до розробки нової гри, але поки що вона перебуває на дуже ранніх стадіях виробництва. Процес озвучування приносить Коксу задоволення, незважаючи на додаткове навантаження.

Я досить швидко зрозумів, що тут потрібен зовсім інший набір навичок — тож просто увійти і відразу досягти успіху не вийде. Це цікавий виклик. Навіть якщо ти хороший актор або постійно знімаєшся, це ще не означає, що ти впораєшся з таким завданням. Відчуття, що задіюєш якісь інші м’язи. Але кидати собі виклик — завжди весело. Загалом, мені це дуже подобається. Якщо індустрія вважатиме, що я підходжу для якогось проєкту — я тільки за.

Раніше Кокс похвалився, що нарешті пограв у Clair Obscur, але поки що не пройшов її. Він прогулявся стартовою локацією в Люм'єрі, поспілкувався з персонажами та зібрав інформацію. «Я не дуже хороший, тому що для цієї гри точно потрібні навички. Але я пограв», — сказав актор.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.