Перейти к содержанию

Новости Сценарист серіалу за мотивами Mass Effect спростував чутки про те, що шоу переробляють під ширшу аудиторію

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

На початку місяця видання The Ankler повідомило, що в Amazon попросили переписати сценарій серіалу за мотивами Mass Effect, щоб зробити його зрозумілішим для тих, хто не знайомий з іграми серії. Цю заяву спростував виконавчий продюсер і сценарист Деніел Кейсі (Daniel Casey).

465ea66c58f40c4bda0eeb445b1210a9(1).thumb.jpg.f2cb53d563f9bfc697b7707b80ca42fe.jpg

Відповідаючи на запитання одного з підписників у Bluesky, Кейсі написав таке:

Через угоду про нерозголошення я не можу вдаватися в подробиці того, що я пишу [для серіалу]. Але, як би там не було, стаття в The Ankler застала мене зненацька так само, як і вас. Звідки взялася ця фраза про «аудиторію негеймерів» і хто її сказав — гадки не маю. Мені особисто нічого подібного не говорили.

Нагадаємо, про телеадаптацію «Mass Effect» для стрімінгової платформи Prime Video вперше стало відомо у 2021 році, а безпосередньо робота над нею розпочалася наприкінці 2024 року. Деталі сюжету автори поки що не розкривають, але ми знаємо, що дія серіалу відбуватиметься вже після подій оригінальної трилогії.

Тим часом у BioWare продовжують працювати над наступною частиною Mass Effect. У січні команда шукала директора з виробництва для майбутньої

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.