Перейти к содержанию

Новости Третю частину ремейку Final Fantasy VII вже можна пройти до кінця — заявив гейм-директор

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Поки фанати  Final Fantasy VII чекають на повноцінний анонс заключної третьої частини ремейку, гейм-директор Наокі Хамагуті (Naoki Hamaguchi) поспішив запевнити їх, що гру вже можна пройти від початку до кінця.

final_fantasy_vii_rebirth-5.thumb.jpg.4eac83c496f45fc6548a2e39b6cc0222.jpg

Таку заяву розробник зробив під час недавнього інтерв'ю з порталом Nintendo Life з нагоди швидкого релізу  Final Fantasy VII Rebirth на Nintendo Switch 2:

Журналіст: коли ми з вами спілкувалися у 2025 році, ви згадали, що розробка третьої частини йде повним ходом. Ви завершили роботу над сюжетом і приступили до основного ігрового процесу. Не вдаючись у подробиці, чи не могли б ви розповісти нам про поточний стан гри?
Хамагуті: ми дуже задоволені тим, як просувається робота над грою. Я вже пройшов її понад 40 разів! Я не можу дочекатися моменту, коли геймери зможуть самі її випробувати. Я і вся команда старанно працюємо над тим, щоб створити незабутній ігровий досвід.
<…>
Озираючись назад, я розумію, що, коли ми тільки починали [роботу над трилогією], до завершення цього проєкту було ще дуже далеко. Але тепер здається, що час пролетів напрочуд швидко. Почасти це завдяки тому, що процес розробки був дуже насиченим і багатим на події.
Для мене Final Fantasy VII — особлива гра, якою я захоплююся. Тому я завжди прагнув зробити так, щоб ця серія ремейків виправдала очікування фанатів, які продовжують демонструвати свою любов до Final Fantasy VII.
Я сам працюю над цим проєктом уже понад десять років, і щодо цієї заключної частини я глибоко впевнений, що ми зможемо подарувати аудиторії враження, які змусять їх сказати: «Я радий, що залишався з цією серією до самого кінця». Я відчуваю це серцем. Я щиро сподіваюся, що багато фанатів, які підтримували нас протягом усього цього довгого шляху, збережуть у пам'яті час, проведений за цією історією, і будуть дорожити цими спогадами. Від щирого серця я прагну зробити гідний фінал.

Nintendo Life

Згідно з поточними планами Square Enix, третя частина серії має вийти не пізніше 2027 року, а отже, її анонс слід очікувати вже цього року. Завдяки відмові від політики тимчасових ексклюзивів гра буде мультиплатформовою одразу після виходу.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.