Перейти к содержанию

Новости Кацухіро Харада відкрив нову студію у партнерстві з SNK

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наприкінці 2025 року шанувальників серії Tekken вразила новина про те, що Кацухіро Харада (Katsuhiro Harada) залишив Bandai Namco після понад 30 років роботи. На щастя, відомий продюсер і геймдиректор не попрощався з ігровою індустрією. Сьогодні Харада оголосив про відкриття VS Studio під егідою компанії SNK.

videoframe_2762.thumb.png.ce4d12001245edfc360ac4221b5b0e9b.png

За словами розробника, новий колектив прагне вийти за межі традицій і створити щось справді видатне:

Минулого року я запитав себе: «Як мені слід розпоряджатися часом, який у мене залишився, як у розробника?» Відповіддю на це питання стало відкриття VS Studio.
Я мріяв про місце, в якому зможу зосередитися виключно на розробці ігор разом із близькими колегами. Про місце, де ми зможемо присвятити весь свій час створенню справді видатних ігор. На щастя, у мене з’явилася можливість втілити цю мрію в реальність.
Завдяки інвестиціям з боку SNK, VS Studio отримала довгострокову підтримку, і як незалежна студія, ми можемо зосередитися на творчості, розширюючи наші завдання на міцному фундаменті.
А тепер, дозвольте мені пояснити значення назви «VS» <…> Вона повертає нас до витоків розробки та уособлює такі ідеї, як «Візіонерський стандарт» (Visionary Standard), «Зміна волі» (Volition Shift) та «Дух авангарду» (Vanguard Spirit). Наша філософія визначає те, чим є наша студія, що йде до досконалості за межами традицій.
Це те, до чого ми прагнемо. Якщо ви поділяєте нашу пристрасть, то ми раді вітати вас. Дякуємо за вашу підтримку щодо VS Studio.

Кацухіро Харада

До анонсу дебютного проєкту VS Studio доведеться ще почекати. Найімовірніше, нова команда Харади представить ще один файтинг, хоча офіційного підтвердження цього немає.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.