Перейти к содержанию

Новости Чутки: у грі Assassin’s Creed Hexe може з’явитися Еціо Аудіторе

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Навколо Assassin’s Creed Hexe розгорілася нова хвиля чуток. За даними інсайдерів, у наступній частині серії може повернутися улюбленець публіки і, ймовірно, найпопулярніший асасин за всю історію франшизи — Еціо Аудіторе да Флоренція.

8766861c73f7c1d63baf848e6e0b7447.thumb.jpg.043ac4bb3d9d807295b078f5dc4c385b.jpg

Згідно з витоком, головну героїню Assassin’s Creed Hexe насправді звати Аніка. Ім’я Ельза нібито використовували лише як тимчасовий заглушку. Також стверджується, що дівчина виявиться нащадком Клаудії Аудіторе — сестри Еціо, знайомої фанатам за Assassin’s Creed II, Brotherhood та Revelations. За чутками, легендарний асасин якимось чином керуватиме Анікою протягом історії.

Правда, шанувальники швидко помітили проблему з часовою лінією. Події Assassin’s Creed Hexe, за наявними даними, розгортатимуться за часів німецького полювання на відьом — приблизно через сто років після смерті Еціо.

Втім, серія вже не раз обходила подібні обмеження. У Assassin’s Creed Revelations Еціо взаємодіяв зі спогадами Альтаїра через століття після його загибелі, а Кассандра з Assassin’s Creed Odyssey взагалі прожила більше двох тисяч років завдяки артефакту Ісу.

У Мережу також потрапили ймовірні репліки персонажів. В одній сцені Аніка каже: «Мене називають відьмою. Вони хочуть спалити мене за те, що я вмію. За те, що знаю». Сам Еціо, якщо вірити витоку, скаже щось на кшталт: «Ходімо. Стрибни зі мною. В останній раз — заради старого» і «Люди завжди бояться того, що не можуть контролювати. Колись і нас називали демонами. Але пам'ятай: Nulla è reale, tutto è lecito».

Основним місцем дії називають німецький Вюрцбург, хоча гравцям дозволять досліджувати й інші регіони. У проєкті буде багато лісів, а однією зі здібностей стане переміщення по гілках дерев.

Судячи з опису інсайдерів, у Hexe NPC будуть швидко реагувати навіть на дрібні підозрілі дії. У витоку згадуються фрази вартових на кшталт «Закрийте коло, не дайте їй зникнути», «Кажуть, ліс рухається вночі» та «Перевірте тіні! Вона не могла піти далеко».

Також інсайдер розповів про механіки кривавих клятв, отрут і ритуалів. У деяких завданнях гравцям доведеться шукати місця проведення обрядів і повертати вкрадені реліквії.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.