Перейти к содержанию

Новости Гейм-директор Tekken 8 пішов з Bandai Namco слідом за Харадою

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наприкінці 2025 року колектив Bandai Namco Entertainment покинув Кацухіро Харада (Katsuhiro Harada) — легендарний гейм-директор і продюсер, відомий своєю роботою над серією Tekken протягом 30 років. Схоже, це не єдина втрата для команди, адже сьогодні стало відомо про відхід ще одного ветерана — Кохея Ікеди (Kohei Ikeda).

ffe84971a656d72844aa8f827adb6f1f.thumb.jpg.19b3ddf9e8dfe9986f0ebcda02f74a41.jpg

Ікеда пропрацював у компанії понад 20 років. В останні роки він відзначився як гейм-директор Tekken 7 та Tekken 8. Про свій відхід розробник оголосив особисто у своєму мікроблозі, подякувавши аудиторії за багаторічну підтримку:

Я офіційно покинув Bandai Namco Entertainment після багатьох років роботи в компанії.
Я відкрив для себе файтинги ще в роки навчання, і з тих пір провів незліченну кількість днів в ігрових залах, повністю занурившись у змагальну атмосферу та биючись з іншими гравцями. Для такої людини, як я, стати частиною компанії Namco, якою я завжди захоплювався, було справді здійсненням мрії. Моя кар'єра стала можливою завдяки безлічі друзів і зв'язків, які я здобув завдяки файтингам, та людям, яких я зустрів на своєму шляху.
Озираючись назад на останні 20 років роботи в компанії, я згадую, як став розробником у процесі створення  Soulcalibur IV. Пізніше мені випала нагода попрацювати над Tekken — франшизою, яка мала величезний вплив на моє життя, і якій я завжди хотів віддати данину поваги. Робота в оточенні видатних і неймовірно талановитих наставників та колег досі залишається одним із найдорожчих спогадів у моєму житті.
Зокрема, робота в якості гейм-директора Tekken 7 і Tekken 8 дала мені можливість налагодити зв'язок із фанатами та членами спільноти файтингових ігор з усього світу. Ділитися своїми радощами та проводити з вами незабутні моменти стало одним із найбільших скарбів у моєму житті. Було багато щасливих моментів, але й труднощів теж вистачало. Були часи, коли ми святкували разом, і часи, коли я отримував різку критику. І все ж кожен із цих моментів допомагав мені та Tekken рухатися вперед.
Будь то подяка за наполегливу працю на якомусь заході або прохання про ребаланс — кожен із цих коментарів підтримував і мотивував мене. За це я щиро вам вдячний.

Кохей Ікеда

Чим саме тепер займатиметься Ікеда — не уточнюється. Фанати Tekken припускають, що розробник перейде до новоствореної студії Харади, хоча офіційного підтвердження цього немає.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.