Перейти к содержанию

Новости XBOX Game Studios залишають керівник Крейг Дункан та керівник апарату Луїза О’Коннор

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

І знову у нас є новина про чергові кадрові зміни в ігровому підрозділі Microsoft після призначення Аші Шарми (Asha Sharma) на посаду генерального директора. Цього разу стало відомо, що компанію залишають глава XBOX Game Studios Крейг Дункан (Craig Duncan) і керівник апарату Луїза О’Коннор (Louise O’Connor).

a2be2480-1836-4ce0-8cd0-903c3991f2cb_856x484.thumb.jpg.fa594753dcceb37ca3a4835ce5f61da9.jpg

Дункан і О’Коннор є ветеранами студії Rare. З лютого 2011-го по листопад 2024-го Дункан був босом Rare, після чого змінив на посаді колишнього главу XBOX Game Studios Алана Хартмана (Alan Hartman). О’Коннор пропрацювала в Rare понад 25 років і обіймала різні посади, зокрема виконавчого продюсера та арт-директора. Її затвердили на посаді керівника апарату XBOX Game Studios у вересні минулого року.

Коли 20 місяців тому я обійняв посаду керівника [XBOX Game Studios], моєю метою було служити нашим студіям, командам і людям, які створюють наші ігри. Разом ми прагнули випускати високоякісні ігри, зміцнювати корпоративну культуру в наших студіях і формувати майбутнє бізнесу. Я з гордістю можу сказати, що ми випустили безліч бездоганних ігор, які сприяли успіху компанії.
Луїза — вдумливий, креативний і надійний партнер. Вона завжди відстоювала інтереси справи та підтримувала наші студії з ясністю та турботою. Я вдячний їй за все, що вона привнесла [в XBOX Game Studios], і впевнений, що вона досягне успіху в будь-якій новій справі.

З прощального листа Крейга Дункана

Наразі невідомо, хто саме обійме вакантні посади Дункана та О’Коннора. Доки не буде знайдено заміну, внутрішні студії XBOX підпорядковуватимуться безпосередньо виконавчому віцепрезиденту та директору з контенту Метту Буті (Matt Booty).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.