Перейти к содержанию

Новости Воррен Спектор: майбутнє System Shock 3 залежить від Tencent

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наприкінці травня студія OtherSide Entertainment, заснована Уорреном Спектором (Warren Spector), розпрощалася з 17 співробітниками на тлі не надто вражаючого випуску ранньої версії Thick As Thieves. У зв’язку зі звільненнями у геймерів виникло запитання — а як йдуть справи з довгобудом  System Shock 3, про який останнім часом не було жодних новин? На це відповів сам Спектор у недавньому інтерв’ю Game Informer.

ss3.jpg.thumb.webp.59741eb2174c71f663aac37a73e89f36.webp

Розробник вкотре уточнив, що виробництво System Shock 3 більше не залежить від нього, і вся доля проєкту (як і авторські права) перебуває в руках Tencent.

Я працював [над System Shock 3] пару років. Тоді у мене була команда з 17 осіб, і ми досягли непоганих результатів. Ми готували імерсивний симулятор, і у мене з’явилася улюблена основна механіка, на якій я зациклився на шкоду всьому іншому.
У той час у нас був видавець у особі Starbreeze, але одного дня вони прийшли до нас і сказали: «Ми на межі банкрутства, і тому закриваємо всі наші зовнішні проєкти». <…> Тоді ми з Полом [Нейратом] подивилися на банківський рахунок і сказали: «Ой-ой». І тут з’явилася компанія Tencent, яка заявила, що хоче зробити System Shock по-справжньому масштабною. Представники Tencent сказали, що можуть зробити це так, як ми б не змогли. Вони дали нам шанс і вклали в нас гроші, за що я, як і раніше, вдячний. І якщо з проєктом щось і відбувається, то це залежить від Tencent, а не від нас.

Воррен Спектор

Спектор також заявив, що у нього, як і раніше, зберігаються ранні напрацювання триквелу, однак він сумнівається, що Tencent використовує їх у поточній версії. Як би там не було, офіційно System Shock 3 залишається у підвішеному стані.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.