Jump to content

Новости Перші глядачі у захваті від «Cyberpunk: Edgerunners 2»

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

З 2-го по 5 липня в Лос-Анджелесі відбувався конвент Anime Expo, де відвідувачі могли переглянути дебютний епізод Cyberpunk: Edgerunners 2. Прем’єра другого сезону отримала схвальні відгуки.

HMXSErkXIAAjVyz.thumb.jpg.06ad54b7d9679662e62a070a1254ad9d.jpg

Зокрема, користувачі соціальної мережі X поділилися такими думками:

Я переглянув першу серію «Cyberpunk: Edgerunners 2». Вона ідеально поєднує класичну атмосферу Найт-Сіті з приголомшливими новими персонажами. Саме те, що я сподівався отримати від [шоураннера] Бартоша Штибора та Studio Trigger. Першокласна анімація, продюсування та озвучка. Виглядає неймовірно круто, чумби.

Казуліскі

Перша серія «Edgerunners 2» — неймовірний і чудовий початок другого сезону, я з нетерпінням чекаю на решту епізодів.

вицвілий

Сценарист серіалу «Cyberpunk: Edgerunners» зазначив, що якщо перший сезон був фільмом Майкла Бея, то другий — Скорсезе. Переглянувши першу серію, я чудово зрозумів, що він має на увазі.
Цієї осені на вас чекає щось справді особливе.

Kane

Продовження серіалу «Edgerunners» не залишило байдужими й критиків:

Сповнений неймовірних кольорів, розкішних кадрів та яскравих звуків, Edgerunners 2 — свіжий погляд на улюблений світ. Серіал із перших секунд нагадує суміш «Привида в зброї» та «Тригана», створюючи похмурий, приземлений образ Найт-Сіті завдяки реалістичному екшену та драмі персонажів.

Брайан Еппс (Ryan Epps), Polygon

Cyberpunk: Edgerunners 2… це продовження, яке розширює власні межі, створюючи більш масштабну, сміливу й амбітну історію, і при цьому здається глибоко особистим та камерним.

Ісайя Колберт (Isaiah Colbert), Gizmodo

У Мережу не потрапив жоден кадр із епізоду. ПІАР-директор CD Projekt RED Радек Грабовський (Radek Grabowski) подякував глядачам за стриманість.

Ми дуже вдячні всім вам за розуміння — не знімаючи відео, ви допомогли нам провести показ першої серії «Cyberpunk: Edgerunners 2» на Anime Expo без спойлерів. Давайте всі разом подивимося її та інші епізоди восени, коли відбудеться прем’єра серіалу!

«Cyberpunk: Edgerunners 2» налічує десять серій. Серіал розповість нову історію, яка не пов’язана з персонажами першого сезону.

Edited by Трейдер (see edit history)