Jump to content

Новости Девід Гейдер шукає видавця для своєї нової RPG про команду злодіїв

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Днями колишній головний сценарист серії Dragon Age Девід Гейдер (David Gaider) поспілкувався з журналістами   PC Gamer і розповів, що наразі його команда Summerfall Studios зайнята пошуком фінансування для реалізації нової рольової гри.

4btbDF8826hNz3Qw7Ye5WV-1200-80.jpg.thumb.webp.fb536c5b319fad4b444d260fb1557ae3.webp

Згідно з описом, наступний проєкт Гейдера — це пригодницька RPG про команду злодіїв, які подорожують на літаючому кораблі:

[У нашій грі] ви керуєте бандою злодіїв, які здійснюють пограбування на своєму повітряному судні. З часом їхні дії призводять до глобального сюжету, який більше нагадує стандартну рольову гру.
Я хочу створити не відверту комедію, а скоріше щось, що змусило б мене посміхнутися. Мені здається, що зараз світу не завадило б щось у цьому дусі. Принаймні, мене це точно порадувало б…

Девід Гейдер

«Тайтл» вже продемонстрували кільком потенційним партнерам, однак, незважаючи на позитивні відгуки, жоден із них так і не зважився виступити в ролі видавця. На думку Гейдера, основна проблема полягає в поточній кризі ігрової індустрії, що супроводжується фінансовою нестабільністю та постійними звільненнями. Сьогодні компанії з обережністю ставляться до абсолютно нових IP, навіть якщо прототип здається їм перспективним, і тому стандартних демоверсій виявляється недостатньо:

У нас був готовий вертикальний зріз приблизно такої самої якості, як і поточна версія, а також кілька напрацювань щодо спрощеної версії, щоб показати компаніям, що ми задумали. Вони сказали: «Ну, ми хочемо побачити це в більш розгорнутому вигляді». Ми запитали одного потенційного видавця: «Ви справді чекаєте, поки ми закінчимо проєкт, перш ніж взяти на себе зобов’язання?», після чого вони збентежено відповіли: «Ну, якщо двома словами, то так».

Девід Гейдер

З моменту заснування Summerfall Studios випустила дві гри — рольовий мюзикл   Stray Gods та високо оцінений (хоча й маловідомий) картковий рогалик  Malys. Чи вдасться новій RPG залучити необхідне фінансування — дізнаємося з часом. Наприкінці розмови Гейдер лише додав, що від цієї гри залежить майбутнє всієї студії.

Edited by Трейдер (see edit history)