Перейти к содержанию

Новости Колишній керівник Marathon врегулював суперечку з Sony та Bungie. Ім’я автора повернули до титрів гри

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Колишній керівник відділу розробки  Marathon Крістофер Барретт  (Christopher Barrett) повідомив, що врегулював судовий спір із Sony Interactive Entertainment та Bungie. У рамках угоди ім’я розробника знову з’явиться в титрах гри як першого гейм-директора проєкту.

2bc5b5cf313bef48813850e9ed6eca9e.thumb.jpg.3d6a51036b9acabe9d5b4d7f9566a170.jpg

Барретт залишив Bungie у 2024 році після понад 25 років роботи в студії. Тоді компанія звільнила розробника за непристойну поведінку. У судових документах Sony стверджувала, що він надсилав співробітницям повідомлення неналежного характеру. Сам Барретт відкидав усі звинувачення і називав внутрішнє розслідування фіктивним.

Пізніше розробник подав позов проти Bungie та Sony Interactive Entertainment. Він звинуватив компанії у наклепі та порушенні умов контракту.

Крім того, Барретт стверджував, що його звільнення дозволило Sony уникнути виплати понад 45 мільйонів доларів бонусів, які йому належали після придбання Bungie у 2022 році.

Після кількох місяців судових розглядів справу закрили через відсутність юрисдикції, проте на початку цього року позов подали повторно. Тепер сторони повідомили, що дійшли згоди.

Я радий повідомити, що Sony, Bungie та я змогли врегулювати судовий спір. Я повністю задоволений досягнутим результатом і вдячний усім, хто мене підтримував. Тепер ця глава закрита, і я можу зосередитися на наступному етапі своєї кар’єри в ігровій індустрії.

Крістофер Барретт

Сторони не стали розкривати подробиці угоди. У спільній заяві лише зазначається, що судовий розгляд завершено, а ім’я Барретта додали до титрів Marathon, щоб відзначити його внесок у розробку гри.

До відходу з Bungie Барретт встиг попрацювати художником, арт-директором та гейм-директором над серіями Halo та Destiny. Після його звільнення посаду керівника Marathon зайняв колишній гейм-директор  Valorant Джо Циглер (Joe Ziegler).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.