Перейти к содержанию

Новости Студія Toys for Bob хотіла б відродити серію Banjo-Kazooie

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Кілька років тому творці Crash Bandicoot 4: It’s About Time відокремилися від Microsoft і почали самостійну діяльність. Ставши незалежними, вони тим не менше продовжили співпрацю з Activision і отримали право на розробку Spyro: A Realm Beyond — абсолютно нової частини франшизи Spyro, яку анонсували минулого місяця на XBOX Games Showcase. У зв’язку з цим шанувальники студії зацікавилися, а яку ще серію класичних платформерів може відродити Toys for Bob?

ss_4db9c10b53b83c89cb1fcd2cf1a561f17d979a9b.1920x1080.thumb.jpg.a1aea73eb7eec70e3187da9b165b835d.jpg

Це ж питання пролунало під час недавнього випуску подкасту Kinda Funny Gamescast. Ведучі запитали розробників, чи розглядають вони франшизу Banjo-Kazooie, на що ті відповіли коротко — так. Як виявилося, тема Banjo-Kazooie піднімається досить часто, оскільки самі співробітники студії дуже люблять цю серію:

Якщо подивитися на те, які ігри нам подобається створювати, то я можу сказати, що «Банджо» цілком відповідає нашому фірмовому стилю. Ці персонажі не просто викликають ностальгію. Вони культові й нестаріють. Ми хочемо створювати ігри, які пробуджують у гравців щось позачасове, непідвладне віку, розумієте? Ми називаємо це «почуттям внутрішньої дитини». На мій погляд, це чудові ігри, і ми їхні великі шанувальники.

Пол Ян (Paul Yan), керівник компанії Toys for Bob

Це франшиза, яку ми любимо. Знову ж таки, для багатьох шанувальників платформерів «Банджо» входить до топ-листа найкращих. У нашій команді є кілька затятих шанувальників цієї франшизи. Я маю на увазі тих, у кого в якості аватарки стоїть Джиггі. Тож, якби нам випала нагода [відродити серію], то це було б чудово.

Лу Стаддерт (Lou Studdert), заступник креативного директора Toys for Bob

Чи вийде ця ідея за межі простого ентузіазму — дізнаємося в майбутньому. Тим часом геймери продовжують чекати на появу додаткових подробиць про Spyro: A Realm Beyond. Гру планують випустити у 2027 році на ПК (Steam), PlayStation 5, Xbox Series та Nintendo Switch 2.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.