Перейти к содержанию

Новости Розробники No Man's Sky відзначили 10-річчя гри та подякували аудиторії за підтримку

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Рівно 10 років тому команда Hello Games випустила амбітну космічну гру-пісочницю No Man’s Sky. На честь ювілею автори опублікували відповідний трейлер, який являє собою коротку ретроспективу всіх випущених розширень.

ss_461fd47ac75ae169f274f0c8b222ad77fbc45ce7.1920x1080.thumb.jpg.8b775f8fe0414d391344c54d70fceded.jpg

Багато геймерів і досі пам’ятають той розчаровуючий реліз, який, однак, не зупинив розробників. Роками вони працювали й випускали масштабні оновлення, завдяки чому рейтинг гри на Steam поступово став «дуже позитивним». На цьому історія No Man’s Sky не закінчується, адже студія продовжує роботу над майбутнім контентом. Зокрема, наприкінці трейлера автори розкрили назву наступного оновлення — COSMOS.

Тим часом сам співзасновник і директор Hello Games Шон Мюррей (Sean Murray) вважав за потрібне подякувати аудиторії за багаторічну підтримку:

Привіт!
Сьогодні я на продив настільки емоційний. Десять років тому, 9 серпня 2016 року, мандрівники з усього всесвіту ступили на свою першу планету в No Man’s Sky.
Можливо, ви були з нами ще десять років тому, а може, приєдналися пізніше. Мене дуже вражає, скільки мандрівників прокинулися на незліченних планетах, що знаходяться на відстані світлових років одна від одної. Вони зробили перші кроки на своїй першій планеті й разом сформували новий, незвіданий всесвіт.
З тих пір мільйони гравців зробили No Man’s Sky своїм домом, побудували неймовірні бази, створили спільноти, знайшли друзів і сконструювали справді незвичайні кораблі.
Досягнення десятирічного рубежу — вражаюча віха для будь-якої гри, і я думаю, це особливо справедливо у випадку з No Man’s Sky. Те, що цього року ми зафіксували рекордну кількість користувачів з моменту запуску та виграли премії TGA й BAFTA за найкращу підтримку — свідчення пристрасті команди та гравців.
Протягом останнього десятиліття гравці No Man’s Sky приєдналися до нашої подорожі, спостерігаючи за тим, як ми зростали, розширювалися та поглиблювали потенціал гри. Завдяки 40 глобальним оновленням, кожне з яких було безкоштовним, ми розширили наш всесвіт, додавши будівництво баз, екзокрафти, поселення, мехів, вихованців, кораблі, придатні для проживання, експедиції та кілька разів перебудували всесвіт. Попутно були створені версії для Switch, Xbox, VR, PSVR, Switch 2, PS5, XBX та інших платформ. Фактично, No Man’s Sky підтримується приблизно на такій самій кількості платформ, скільки у нас членів команди!
У якийсь момент це стало своєрідним мемом, і я з гордістю можу сказати, що більшість людей з оригінальної команди розробників до сіх пір працюють у Hello Games. Звісно, колектив No Man’s Sky за цей час еволюціонував, але насправді він не надто розрісся.
З тих пір десятки мільйонів мандрівників провели сотні мільйонів годин, досліджуючи та ділячись своїми відкриттями. Наш всесвіт став яскравішим, ніж будь-коли раніше. Минулого року в оновлення Voyagers грало більше людей, ніж за весь час існування гри… і все ж, навіть через стільки років гравці дослідили менше 1 % планет у No Man’s Sky.
Так само наша невелика команда вважає, що нам ще багато чого належить дослідити в плані розвитку гри. У нас великі плани на майбутнє No Man’s Sky, що стосуються майбутнього оновлення під назвою COSMOS. Подробиці з’являться пізніше! Паралельно ми також працюємо над нашою наступною грою  Light No Fire.
Я вважаю себе неймовірно щасливим, працюючи з такими людьми над улюбленою грою з одним із найчудовіших спільнот у індустрії. Якщо ви читаєте це, значить, і ви проявили до нас доброту за цей час. Будь-яка підтримка, велика чи мала, допомагає Hello Games робити те, що ми робимо. За це я щиро вдячний.
Величезне вам спасибі!

Шон Мюррей

No Man’s Sky доступна на  ПК (SteamMicrosoft Store), PlayStation, Xbox та Switch.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.