Перейти к содержанию

Новости Анонс .curator — рольової пригоди від автора Altered Carbon

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Незалежна студія STRTL LIMITED анонсувала свій дебютний проєкт — кінематографічну рольову пригоду .curator. У створенні гри бере участь англійський письменник Річард К. Морган (Richard K. Morgan), відомий за романом «Видозмінений вуглець».

b6fb9c18d7daacf2dc3a5e2f6180fdaa.thumb.jpg.2f1323543d45e666e536ff33d2a46604.jpg

На геймерів чекає епізодична гра, що розповідає історію таємничого Куратора, завдання якого — скерувати людство в потрібному напрямку, аби запобігти загибелі цивілізації у поствікторіанському світі. Для цього герой буде заглиблюватися в закутки історії, досліджувати руїни стародавньої інопланетної цивілізації та користуватися передовими технологіями в надії виправити помилки минулого й створити кращу версію завтрашнього дня.

У міріадах різних версій Землі я бачив, як людство повставало, долатило негаразди й процвітало знову й знову — лише для того, щоб знову й знову зазнавати краху, найчастіше знищене власною заблукалою рукою.
Що б ти зробив, чим би пожертвував, щоб зупинити цю останню стадію, щоб втрутитися й підхопити людство на шляху до краху? Ким би ти став?
Зміни все! Вступай до Корпусу кураторів уже сьогодні!

STRTL LIMITED

Одна з чудових особливостей ігрової індустрії полягає в тому, що вона постійно розширює межі можливого. Ви знаєте, що десь завжди є хтось, хто працює над чимось крутим, чого ви раніше не бачили. Тому, коли ці неймовірно талановиті хлопці (з деякими з яких я вже працював) запросили мене до своєї команди, я схопився за цю нагоду.
STRTL пропонує зануритися в справжню сюжетно-орієнтовану пригоду з реальними наслідками як для головного героя, так і для персонажів, що його оточують. У світі гіперактивних шутерів із великою кількістю жорстокості, яскравих вибухів та спецефектів. curator пропонує щось інше — більш спокійний, вдумливий, мальовничий і, на мій погляд, більш людяний підхід до ігрового процесу.

Річард К. Морган

.curator розробляється для ПК (Steam), PlayStation 5 та Xbox Series

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.