Перейти к содержанию

Новости Гейм-директор Tekken 8 приєднався до нової студії Харади

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Наприкінці 2025 року відомий гейм-дизайнер Кацухіро Харада (Katsuhiro Harada) залишив Bandai Namco Entertainment і у партнерстві з SNK відкрив власну студію VS. Через півроку з Bandai Namco пішов гейм-директор Tekken 7 та Tekken 8 Кохей Ікеда (Kohei Ikeda). Сьогодні ж нам стало відомо, що Ікеда вирішив приєднатися до нового колективу Харади.

8ff0eabab6b1debf3db8810ecba89a3f.thumb.jpg.aa3c567bb4b3bdd93e6af712e06aaa61.jpg

Про цей перехід розробник повідомив особисто у своєму мікроблозі:

Наступним кроком на моєму життєвому шляху стало приєднання до VS Studio. Я відчуваю ностальгію від самого факту роботи над відеоіграми разом із двома моїми колишніми керівниками. Водночас я відчуваю радість від створення чогось абсолютно нового, і сам цей факт робить кожен мій день неймовірно насиченим. Я з нетерпінням чекаю на те, що ми зможемо створити разом!

Кохей Ікеда

Судячи зі складу розробників, від VS Studio нам слід очікувати саме файтинги. Проте офіційно команда ще нічого не анонсувала. Сам Харада лише заявив, що прагне «вийти за межі традицій і створити щось справді видатне».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.