Перейти к содержанию

Открытый клуб  ·  180 пользователей

Trophy Hunters United

Последняя полученная платина

PSPlayer

Рекомендуемые сообщения

29 минут назад, Alucardovin сказал:

З часів Відьмака-3 так не залипав в гру.

Друже, скільки часу витратив? Теж планую грати в неї. Друг придбав)

Andreybrutal999.png

57 минут назад, brutal999 сказал:

Друже, скільки часу витратив? Теж планую грати в неї. Друг придбав)

На лічильнику в грі майже 200 годин, це я про той що в меню біля значка гри показується, але частина була афк було лінь вимикати пс5,

реально думаю близько 150 годин, але якщо ми говоримо про саме платку я далеко не оптимальним шляхом її вибивав, ще й баг зловив де треба було пів сюжетки проходити бо квест не появився який для трофея треба був.

Тепер якщо ми говоримо про платину, то вона не складна сама по собі (без гайду нереально її забрати так як багато незрозумілих трофеїв плюс є відносно багато таких якщо щось не те зробити то треба або грузити сейв який був раніше зроблений або починати спочатку), на мій погляд звісно, плюс можна грати на будь-якому рівні складності є легкий (новачок здається називається). В гуглі можна найти гайд там він відносно норм, крім одного трофея де треба зібрати флешки покращень.

Alucard_Lviv.png

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.