Jump to content

PS4 может получить Gravity Rush Remaster

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

ps4.in.ua_1426851222__444.jpg

В декабре прошлого года в Сети начали высказываться предположение о том, что сиквел оригинальной игры Gravity Rush будет выпущен не на PS Vita, а на PlayStation 4.

Затем Sony подтвердила, что Gravity Rush 2 создается для PS Vita, а чуть позже представитель компании уточнил, что речь шла о платформе первой части, так как платформа для сиквела еще не определена.

С сиквелом пока все непонятно, но, возможно, на PS4 появится переиздание первой части Gravity Rush Remaster. Соответствующая информация сегодня появилась на сайте корейской рейтинговой организации Korean Game Rating Board.

Напомним, в этом году Sony выпустит Tearaway Unfolded для PS4 - переиздание игры, которая изначально вышла на PS Vita.

Edited by Father (see edit history)

Все ждали второй части, а тут все так уныло - типичный ремастер.

ЗАЧЕМ? мне было скучно в это играть на маленьком экранчике Виты... хоть и было в игре пару интересных идей, но город в игре пустой и заняться и исследовать что-то желания вообще не было

Train Like a Champion, Today!

• ADMIN

от слова "Remaster" уже нервный тик начинается!

А от refuel? :lol:  :emoticon-0119-puke: Уже засцанный панос переснимать начали

Эта зараза везде :(

Не пишите мне в личку по вопросам форума, для этого есть раздел Работа Форума!!!

Безымянный-1.png

Щеб анч і все пс віта не потрібна...
она когда-то была потрібна ? разве что на старте, первые 3-4 мес поклацать новый девайс.

от слова "Remaster" уже нервный тик начинается!

да они уже задрали со своими ремастерами. Делать нового ничего не хотят...

iPod Nano 5G 8 gb Green  +  iPod Touch 5G 32gb Black & Slate  +  iPhone 6 64gb Space Grey  +  iPhone 7 32gb Black
PS4 Steel Grey 500 GB Batman Arkham Knight Limited Edition

• 2 weeks later...

она когда-то была потрібна ? разве что на старте, первые 3-4 мес поклацать новый девайс.

Та якось я не жалівся не на кількість ігр, не на якість. Хоча стосовно якості як раз питання і були. А от кількість ніколи не муляла. У мене питання до людей які жаліються на "нестачу ігр на Віті". У вас немає роботи? Чи Віта ваша єдина ігрова консоль? В мене черга десь з 40 непочатих ігр на Віту та ПС3/4 з плюса і деяких придбаних але не початих. Плюс планшет пк та ВііЮ. Якби нові ігри перестали в світі виходити ВЗАГАЛІ, я б ще років 5 комфортно себе почував. А потім настав би час інших чудових ігр що вже вийшли

да они уже задрали со своими ремастерами. Делать нового ничего не хотят...

Monster Bag - крутий трешак! Цікаво подивитися. І доречі, Віта в мене з дня реліза і нестачі в іграх я ніколи не відчував, швидше - нестачі часу на ігри

Хоча, звісно, я був би лише за, якби робили більше толкових ігр на віту а менше сьськотреша і нептуній всяких

ЗАЧЕМ? мне было скучно в это играть на маленьком экранчике Виты...

Тобі скучно - мені ні. Кожному своє. Для всіх є свої ігри. Gravity Rash - перша моя платина і всього одна з трьох. Одна з найкращих ігр, хоча при необмеених бюджетах можна було б наповнення зробити значно більше. І я взагалі дуже чекаю на 2 частину. На Віту це найочікуваніша гра.

Просто зараз все що робиться на Віту, автоматом іде на ПС4. Тож ГР 2, буде стопудово Vita/PS4 

Я б особисто хотів щоб це був ексклюзив на вітую Щоб не було що в пріорітеті була розробка під ПС4, а на віту запиляли як вже вийшло. Хочеться щоб там реалізували всі особливості віти і зробили гру, принайні не гіршу від першої. А бажано - ще кращу!

Edited by Lukian_26 (see edit history)