Перейти к содержанию

Новости Тестувальники з ZeniMax захотіли вступити до профспілки після створення такого об'єднання в ActiBlizz


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

300 співробітників ZeniMax Media (до якої входить і Bethesda Game Studios - обидві належать Microsoft ) з американського Меріленду запустили голосування про створення профспілки у своїй компанії. Співробітники відділу якості зробили це після того, як у студії Activision Blizzard в Олбані їхні колеги проголосували з рахунком 14:0 за створення об'єднання із захисту прав трудящих.

rssImage-4c3347ebd41eb9e428c36dfe133598dc.jpeg

Кореспонденти New York Times поговорили з трьома тестувальниками про умови роботи у ZeniMax Media. Вікторія Банос (Victoria Banos) вже понад чотири роки працює в Меріленді над The Elder Scrolls Online і регулярно стикається з переробками: зміни по 10 годин, іноді кілька годин по суботах часом тижнями поспіль, щоб досягти відмінної якості гри перед релізом.

За її словами, понаднормовий час нещодавно зробили добровільним, але багато хто продовжує відчувати тиск від необхідності працювати. Дівчина підрахувала, що з її погодинною оплатою $25,5 вона недоотримує десятки тисяч доларів, які їй могли б платити в IT-компанії або банку за таку ж роботу.

Колеги підтримали слова Банос про кранчі та сказали, що ідея про роботу, під час якої потрібно грати в ігри, дозволяє розробниками економити на праці тестувальників. Однак насправді отупляючий процес багаторазового тестування певних дій, щоб викликати баг, сильно відрізняється від гри для розваги.

Ще співробітники хотіли б частіше працювати на віддаленні і більш чесний принцип розподілу додаткового навчання та просування кар'єрними сходами. Андрес Васкес (Andrés Vázquez), який працює вже сім років у студії в районі Далласа, поскаржився, що його не підвищують до старшого тестувальника, хоча колеги, які прийшли разом з ним у компанію, вже були підвищені. За його словами, менеджери та відділ кадрів відповідають йому на це «корпоративну нісенітницю».

У той же час, тестувальники похвалили Microsoft, що та не втручається в процес створення профспілки. На відміну від Starbucks та Amazon, де начальство намагалося умовити працівників від такої ініціативи, а потім мстилося. Обидві згадані компанії спростували ці звинувачення.

Як зазначили журналісти, Microsoft ще навесні погодилася визнати профспілки в ActiBlizz після завершення угоди з поглинання компанії. Журналісти звернули увагу, що схвалення з боку корпорації може допомогти їй здобути прихильність з боку державних структур, які скептично ставляться до потенційно антимонопольної угоди.

Також Microsoft готова для поглинання ActiBlizz надати Sony гарантії про випуск Call of Duty на PlayStation протягом 10 років. За даними ЗМІ, така пропозиція прозвучала під час обговорення угоди у європейському антимонопольному регуляторі.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.