Перейти к содержанию

Новости "Вона близька до ідеалу" - що пишуть гравці після бета-тесту Diablo IV


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Минулими вихідними пройшла закрита «бета» Diablo IV, тому форуми та соцмережі наповнили відгуки геймерів про нові пригоди в Санктуарії. Старт раннього доступу супроводжували неполадки, але після низки виправлень користувачі змогли насолодитися грою повною мірою.

rssImage-5d370c6d293cba89dbfc5c388442cdd9.jpeg

Нагадаємо, геймерам було доступно три класи (варвар, чарівник та розбійник), дозволялося пройти весь пролог та перший акт, а розвинути персонажів можна було до 25 рівня.

Судячи з реакції спільноти, Diablo IV справила на людей приємне враження, проте у екшен-RPG знайшлися недоліки. Нижче зібрали головне з оглядів користувачів:

  • Похвали удостоїлися графіка, якість текстур, рівень деталізації тощо. Також гравців порадували сюжет, сторонні завдання, випадкові події та бойова система – у кожному ударі відчувається його вага.
  • Художній стиль та атмосфера Diablo IV схожі з другою частиною.

00527.hFTYIP1.thumb.png.a67378857bb6e796e65e525e419fab34.png

Не обійшлося у «беті» і без багів. Наприклад, стріли впиралися у невидиму стіну.
  • Темп гри знизився в порівнянні з Diablo III, що пішло проекту на користь. Учасники тестування поділилися, що не втомлювалися від геймплею, тому багато годин у «четвірці» пролетіли в одну мить.
  • У «беті» Diablo IV грамотно побудована економіка, тому значимість золота значно зросла.
  • На горіхи дісталося дизайну підземель, які повторюють одне одного. Також користувачі скаржаться на вибір шрифтів в інтерфейсі, нестачу слотів для умінь (особливо окремого для ультимативної здатності), невідрегульований баланс і не завжди зручну міні-карту.

00530.9QD6OCA.png.41b5ec2015ec6064933a8e2176fb802e.png

  • Перекат став активною здатністю, тому переміщатися одними перекидами більше не можна. Збільшити кількість перекатів можна за допомогою екіпірування.
  • Багато босів надто добре протистоять героям ближнього бою на кшталт варвара.
  • Характеристик у предметів тепер менше, ніж у третій Diablo.

У розмові з порталом NME генеральний менеджер Diablo Род Фергюссон (Rod Fergusson) заявив, що багато проблем технічного характеру, на які скаржилися гравці, не доживуть до повноцінного релізу. Він підкреслив, що за лише вихідні Blizzard викотила шість хотфіксів і виправила купу проблем. Він також нагадав, що бета-версія не прирівнюється до демо-версії, тому можуть зустрічатися різні помилки. "[Геймерам] важливо розуміти, що вони допомагають нам краще підготуватися до повноцінного запуску", - сказав Фергюссон.

00526.QpJ9Jv4.thumb.jpeg.4e41835a6269352f14bcefb9f804dc2c.jpeg

Крім того, Blizzard поділилася , що під час закритого бета-тестування понад мільйон гравців розвинули своїх персонажів до 20 рівня і заробили рюкзак із вовченятком.

Користувачі мають шанс докачати героя і дати притулок щеняті під час відкритої «бети», яка стартує 24 березня о 10:00 і завершиться 27 березня о 21:00. Завантажити гру раніше вийде з 22 березня, 18:00. Також з'явиться можливість випробувати класи друїду та некроманта.

Повноцінний реліз Diablo IV намічено на 6 червня. Платформи - ПК (Battle.net), PlayStation та Xbox.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)
  • Нравится 2

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.