Перейти к содержанию

Новости ЗМІ: студія-творець "Готики" закрилася


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У січні стало відомо, що у студії Piranha Bytes почалися великі проблеми: її накрило хвилею реструктуризації у Embracer Group, тому майбутнє виявилося туманним. А тепер польське видання CD-Action повідомляє, що Piranha Bytes і зовсім закрилася.

02360.R8w0dZM.thumb.png.2d5a95bba229153a0c80420e120cf464.png

Ось що пише ЗМІ:

  • Інформація надійшла від одного з співробітників Piranha Bytes.
  • Студія закрилася наприкінці червня.
  • Керівництво сподівалося отримати фінансові вливання в розмірі трьох мільйонів євро.
  • Якби угода відбулася, Piranha Bytes планувала дистанціюватися від своїх останніх ігор, створених під контролем проблемного проблемного керівника Бйорна Панкраца (Björn Pankratz), - тобто студія хотіла відмовитися від серії ELEX.
  • Передбачалося, що Piranha Bytes займеться новою франшизою в сеттінгу похмурого фентезі на Unreal Engine 5. Вона повинна була нагадувати "Готику" (але не бути "Готикою" - прав на серію у студії немає).
  • У грудні студія працювала над освітленням і анімаціями, оскільки ці аспекти перебували в списку речей, які гравці найбільше критикували в проєктах Piranha Bytes.

Офіційних підтверджень про закриття поки немає, але CD-Action наводить кілька фотографій спорожнілого офісу Piranha Bytes. Якщо це правда, то підсумок у студії виходить такий: 27 років роботи і три серії за плечима - "Готика", Risen і ELEX.

Нагадаємо, судячи з усього, за останні роки більшість релізів Piranha Bytes виявлялися комерційно невдалими. Серія "Готика" зараз перебувають під контролем THQ Nordic, а ремейком займається зовсім інша студія.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.