Slavon Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 3 минуты назад, MadWulff сказал: Heavenly Sword То ещё гавенцо. Помню, заставлял себя её проходить, потому что куплена. Quote Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MadWulff Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 @Ropov Ще гуляв слух що соні, а потім і майкрософт хочуть викупити права на сайлент хілл і мгс…. Ось реально заради нового мгс-а я б побіг би за новим хбоксом + лімітка майже готова 1 хвилину тому, Slavon сказав: То ещё гавенцо. ага ок 47 хвилин тому, Slavon сказав: Опять своё мнение пытаешься превознести над остальными? Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Slavon Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 @MadWulff ХС реальное говнецо был. И не спорь. Это не мнение, это факт. Quote Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MadWulff Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 @Slavon Та що ти знаєш про лайно…. This is the hidden content, please Войти или Регистрация @Slavon ps5 краща за новий хбокс “И не спорь. Это не мнение, это факт” Flamersys 1 Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ropov Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 @MadWulff та главное чтобы клепалось много игр и на плойке и на боксе, а нам останется в них играть)) Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MadWulff Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 @Ropov Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Slavon Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 @MadWulff 79 по меркам того поколения это чуть лучше, чем полный провал. Quote Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
venger Опубликовано 12 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2020 @Slavon На старте играл, или на закате приставки ? Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
I.Rox Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 На рахунок теми ексклюзивів і їх порівняння між собою. Яка ситуація з ПС4: God of war ( 94 ) -Дуже крута гра, як на мене, то найкращий ексклюзив пс4.Якісна гра, тут навіть немає, що коментувати. Uncharted4 + длц. (93 ) - Шикарне закінчення серії. На мій поглад, то найкраща частина в серії, зберегли ідеальний баланс. Ну длц вийшло не погане. BloodBorne ( 92 ) - я не люблю такий жанр ігор. Але серед цього жанру, ББ мабуть одна з кращих. Спецефічний жанр не для всіх. Dreams (89 ) - не грав. Так розумію це продовження ідей лбп, але тут інструментарій для творчості на набагато вищому рівні. Кому подобається щось створювати і хто креативний, йому сподобається. Spider man ( 87 ) - Хороший опен ворлд, мені сподобалось. Навіть платину вибив. Але за перший раз не сподобалось, закинув проходження, в той рік одночасно були якісь і цікавіші ігри. Judgment i yakuza- Більшість ігор серії вже вийшли на інші платформи, тому мабуть вже всі що залишились також вийдуть. А так хороша серія, подобається. Ratchet i clank ( 85 ) - Хороший платформер. Тим більше, що жанр зараз не популярний і конкуренції немає. Неймовірна графіка. Gravity rush 2 ( 80) - грав лише першу частину. Ну нормальна "японщина", можна грати, ця мабуть така сама. Little big planet 3 (79)- Грав ще на релізі, взагалі не пам'ятаю. Єдине що запам'яталось, що найгірша в серії. Infamous ss + dlc (80) перший хороший ексклюзив для пс4.Не поганий опен ворлд, завжди подобався інфеймос. З задоволенням вибив платину. Тоді графіка вражила, відчувався некст ген. Persona 5 ( 95)- ну це вже конкретна "японщина". Я довше 2 годин не зміг. Не для мене. Concrete genie (75)- не грав, можливо і не погана інді гра. Не люблю просто інді. The last gurdian (82)- ооо, довго робили, так і не змогли випустити в хорошій якості. Гра жахлива в технічному стані. Попередні ігри студії подобались, але ця щось не зайшла. Alienation (79)- грав, не погана, чимось нагадує Дед натіон з ПС3.Але на довго мене не вистачило. Until dawn (79)- ну мені набагато менше сподобалось ніж Детроїт. Тут геймплею майже немає. Жахи класу "Б" з можливістю нажимати кнопку, щоб вибрати сторону. Не розумію навіщо, але вибив платину. Resogun (84)- лаунч тайтл, коли тільки купив пс4 і більше нічого не було. То можна було спробувати. Gran turismo sport ( 75)- дуже класне управління. Але нажаль акцент зроблений на онлайн. Гру постійно доповнюють патчами. На старті було мало контента. Хотілось би повноціну частину. Killzone sf (73)- це хіба як демонстрація, що пс4 могла в графіку. Взагалі не пам'ятаю сюжету, сцен і так дальше. Days gone (71) - гра з вагоном проблем, але якщо її давати шанс, можна отримати і задоволення. За третю спробу я таки її осилив. Потім вже не міг відірватись. Хороші ідеї, поганв реалізація. Driveclub (71)- схожа ситуація як з ГТ. Управління також не погане. Але гра вийшла сирою, а зараз взагаді від'єднали сервера. Knack 1,2 (54,69) - ну це грати, хіба вже більше немає чим зайнятись. Пройшов дві частини через силу. Order 1886 (63)- майже як кіно. Так мало геймплея. Сподобалась історія. Графіка просто вау. Першого проходження було мало. Тому зразу ще раз пройшов і вибив платину. Ще вийде ТЛОУ2, вона мінімум буде на 90,буде на рівні з ГОВ і Анч4.Буде хіт без питань. Ну і вийде Гост оф Тсушіма, це буде на рівні спайдер мена. Вот що ми отримали по факту за покоління. Покоління пс3 ексклюзивів мені сподобалось більше. Вийшло 3 хіта (гов, анч4,тлоу), ну ще можна бб додати, тоді 4. Ну а інші, це просто хороші ігри, а деякі і погані. Лише ББ нове ІР яке отримало більше 90 надіємся на пс5 продовження нових серій вже увійде в розділ "хіти". Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
TooMan Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @I.Rox Круто. А такой же список с Хбокса есть? Quote НА АБОРДАЖ!!! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
I.Rox Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @TooMan пізніше. Спойлер: там гірше ніж на пс4. Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Flamersys Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @I.Rox трішки згубив Horizon Zero Dawn, Detroit Become Human, Death Stranding. Підозрюю що через їх вихід на РС Ну тоді у своєму пості про ексклюзиви хуана, теж не вказуй тих ігор що на PC вийшли - оце так список буде Quote Скрытый текст Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
TooMan Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @Flamersys Ой переживаю тогда я за Хбокс) Может лучше не надо) Quote НА АБОРДАЖ!!! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Flamersys Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 (изменено) 1 час назад, I.Rox сказал: Вийшло 3 хіта (гов, анч4,тлоу), ну ще можна бб додати, тоді 4. а Spider Man, Horizon і Days Gone не хіти? Я то думав хіт це коли продажі хороші, і частота згадувань в інтернеті велика. А не коли рокс вирішить - хіт чи не хіт. 1 час назад, I.Rox сказал: Лише ББ нове ІР яке отримало більше 90 а у бокса який новий ІР отримав +90? Изменено 13 апреля, 2020 пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования) Quote Скрытый текст Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
I.Rox Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @Flamersys ні. Спідер хороша гра. Дайс гон взагалі проблемна, але в загальному нормальна. HZD не ексклюзив. Рішають гравці і оцінки в пресі, номінації. Продажі то таке, там і фіфа, код завжди в топі. Вони ж то не хіти Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Flamersys Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 (изменено) 1 минуту назад, I.Rox сказал: HZD не ексклюзив ну і як вона на хуані йде? окей тоді керуючись цією логікою, давай пиши свій спискок ексклюзивів хуана, який виходить що складається аж з неоднозначної Halo 5 Изменено 13 апреля, 2020 пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования) Quote Скрытый текст Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
I.Rox Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @Flamersys При чому тут ХО до ХЗД? Вона на ПК виходе. По такій логіці, сюда і Ніох можна приписати. Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
metsys Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 13 часов назад, noname сказал: гов/анчартед/хорайзон Не сторонник ни одной из консолей, но сонефанбойство раздражает поболе биллибоев. гов – шикарен, пока что для меня лучшая игра поколения. анчартед – хорош, хотя 4я часть для меня стала худшей. Надеюсь Ласт 2 они не спустят. Далее мое мнение не очень популярно будет, но: паук и хорайзон – фанбойство соне адептов. Паук получил шикарнейшую рекламную кампанию как и хорайзон. Игровой процесс в них чуть разнообразнее чем нажимать одну кнопку на протяжении всей игры, а разнообразие врагов с разными скинами просто зашкаливает. Та, блин, Days Gone, который тут люди не очень любят вспоминать, за счет проработанного главного героя играется с не самой богатой механикой в разы увлекательнее. У майков то тоже не густо, но лучше один Ori чем 7 – 10 хорайзонов/сфантоммэнов. Ну и когда топите за количество продаж эжксклюзивов, не забывайте какие циферки у Switch’a Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Flamersys Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @I.Rox ну так тоді не враховуй ігри мс які теж вийшли і на РС. Все вірно? Quote Скрытый текст Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ragnar Lodbrok Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 1 час назад, I.Rox сказал: На рахунок теми ексклюзивів і їх порівняння між собою. Яка ситуація з ПС4: God of war ( 94 ) -Дуже крута гра, як на мене, то найкращий ексклюзив пс4.Якісна гра, тут навіть немає, що коментувати. Uncharted4 + длц. (93 ) - Шикарне закінчення серії. На мій поглад, то найкраща частина в серії, зберегли ідеальний баланс. Ну длц вийшло не погане. BloodBorne ( 92 ) - я не люблю такий жанр ігор. Але серед цього жанру, ББ мабуть одна з кращих. Спецефічний жанр не для всіх. Dreams (89 ) - не грав. Так розумію це продовження ідей лбп, але тут інструментарій для творчості на набагато вищому рівні. Кому подобається щось створювати і хто креативний, йому сподобається. Spider man ( 87 ) - Хороший опен ворлд, мені сподобалось. Навіть платину вибив. Але за перший раз не сподобалось, закинув проходження, в той рік одночасно були якісь і цікавіші ігри. Judgment i yakuza- Більшість ігор серії вже вийшли на інші платформи, тому мабуть вже всі що залишились також вийдуть. А так хороша серія, подобається. Ratchet i clank ( 85 ) - Хороший платформер. Тим більше, що жанр зараз не популярний і конкуренції немає. Неймовірна графіка. Gravity rush 2 ( 80) - грав лише першу частину. Ну нормальна "японщина", можна грати, ця мабуть така сама. Little big planet 3 (79)- Грав ще на релізі, взагалі не пам'ятаю. Єдине що запам'яталось, що найгірша в серії. Infamous ss + dlc (80) перший хороший ексклюзив для пс4.Не поганий опен ворлд, завжди подобався інфеймос. З задоволенням вибив платину. Тоді графіка вражила, відчувався некст ген. Persona 5 ( 95)- ну це вже конкретна "японщина". Я довше 2 годин не зміг. Не для мене. Concrete genie (75)- не грав, можливо і не погана інді гра. Не люблю просто інді. The last gurdian (82)- ооо, довго робили, так і не змогли випустити в хорошій якості. Гра жахлива в технічному стані. Попередні ігри студії подобались, але ця щось не зайшла. Alienation (79)- грав, не погана, чимось нагадує Дед натіон з ПС3.Але на довго мене не вистачило. Until dawn (79)- ну мені набагато менше сподобалось ніж Детроїт. Тут геймплею майже немає. Жахи класу "Б" з можливістю нажимати кнопку, щоб вибрати сторону. Не розумію навіщо, але вибив платину. Resogun (84)- лаунч тайтл, коли тільки купив пс4 і більше нічого не було. То можна було спробувати. Gran turismo sport ( 75)- дуже класне управління. Але нажаль акцент зроблений на онлайн. Гру постійно доповнюють патчами. На старті було мало контента. Хотілось би повноціну частину. Killzone sf (73)- це хіба як демонстрація, що пс4 могла в графіку. Взагалі не пам'ятаю сюжету, сцен і так дальше. Days gone (71) - гра з вагоном проблем, але якщо її давати шанс, можна отримати і задоволення. За третю спробу я таки її осилив. Потім вже не міг відірватись. Хороші ідеї, поганв реалізація. Driveclub (71)- схожа ситуація як з ГТ. Управління також не погане. Але гра вийшла сирою, а зараз взагаді від'єднали сервера. Knack 1,2 (54,69) - ну це грати, хіба вже більше немає чим зайнятись. Пройшов дві частини через силу. Order 1886 (63)- майже як кіно. Так мало геймплея. Сподобалась історія. Графіка просто вау. Першого проходження було мало. Тому зразу ще раз пройшов і вибив платину. Ще вийде ТЛОУ2, вона мінімум буде на 90,буде на рівні з ГОВ і Анч4.Буде хіт без питань. Ну і вийде Гост оф Тсушіма, це буде на рівні спайдер мена. Вот що ми отримали по факту за покоління. Покоління пс3 ексклюзивів мені сподобалось більше. Вийшло 3 хіта (гов, анч4,тлоу), ну ще можна бб додати, тоді 4. Ну а інші, це просто хороші ігри, а деякі і погані. Лише ББ нове ІР яке отримало більше 90 надіємся на пс5 продовження нових серій вже увійде в розділ "хіти". Ну это хорошо что ты список написал, но как и везде и во всем, у каждого свое мнение не зависимо от оценок общества, мне например ББ вообще не нравится, а вот дейс гон на одном уровне с анчем, кратосом, ну и почти с первыми ластами. Так что такие списки особого значения не имеют. Но за старание Quote HEAVY METAL Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
I.Rox Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @Flamersys ну так ХО немає ексклюзивів які виходять лише на нього! Є ексклюзиви МС, які випускають на Віндовс і ХО. Можна зробити список по іграх від МС для ПК і ХО. Бо ХО ексклюзивів немає Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ragnar Lodbrok Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @I.Rox как это консоль, а эксклюзивов немае? Так может то не консоль вовсе? Quote HEAVY METAL Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Flamersys Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @I.Rox ну то якось двояко виходить, ігри які є на боксі і РС ти враховуєш, а ігри які є на плойці і РС не враховуєш Quote Скрытый текст Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
I.Rox Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @Flamersys я ж тобі вище написав, ще раз уважно перечитай. Для порівняння можна привести ігри від МС. Бо так список буде пустий. В будь якому випадку, там ситуація плачевна @Ragnar Lodbrok ну так немає і немає, і що з цього?) Від того що Орі 2 паралельно вийшов на пк, гра гіршою не стала. Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Ropov Опубликовано 13 апреля, 2020 Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2020 @Flamersys я бы ПК вообще не рассматривал .. ведь на ПК и в игры сони можно поиграть не имея приставки .. и там на секундочку около 700 игр Quote Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.