Jump to content

PS5 игры Diablo IV

Alewqa

Recommended Posts

Posted (edited)

Назва: Diablo IV

Розробник: Blizzard Entertainment

Видавець: Blizzard Entertainment

Дата випуску: 6 червня 2023

Ранній доступ (Deluxe/Ultimane): 2 червня 2023

Жанр: Action RPG, Hack and slash, Dungeon crawl

Платформи: Microsoft Windows; PlayStation 4; PlayStation 5; Xbox One; Xbox Series

Про гру: 

У цій похмурій рольовій грі з величезним відкритим світом перед вами розкриється пекло!

Легендарна серія рольових ігор повертається із Diablo IV. Це новий етап розвитку франшизи, що відкриває новий величезний світ, де на вас чекають нескінченні пригоди, смертоносні демони і легендарна здобич.

Знайдіть свій шлях у спотворених землях Санктуарія, які знову охопила пітьма. Ліліт, дочка Владики Ненависті Мефісто, провела у вигнанні цілу вічність, але тепер вона вільна, і її ненависть загрожує поглинути весь світ. Тільки ви та ваші супутники можете врятувати Санктуарій від Ліліт.

Проходьте захопливу кампанію Diablo IV наодинці або разом із друзями, виконуючи завдання, звільняючи міста та борючись із епічними босами. Як і в попередніх іграх Diablo, після закінчення сюжету вам буде чим зайнятися: гравці можуть обмінюватися предметами у містах, об'єднуватись у команди та випробовувати себе у PVP у спеціальних зонах. А можливості кросплатформної гри, спільного прогресу та проходження за одним екраном дозволять вам продовжувати пригоди коли і де захочете. 

Edited by Alewqa (see edit history)

• Посредник

@Alewqa Оформите тему без ссылок на внешние ресурсы. 

1217351.png

Як пройшов останній бета тест? Вдалося вбити Ашаву?

• 2 weeks later...

Створили український клан для спільної гри в Діабло4! Шукаємо усіх бажаючих приєднатися)

Вже злили повну мапу Diablo 4, на дослідження якої піде гігантська купа часу.

Схоже, що розробникам є куди розширювати контент і це радує.

карта.jpg

Не пойму почему все рынулись делать предзаказы?!
Выглядит как имортал, играется как имортал, игра гонка(за шмотом и статами) как и имортал. Все резко стали ноулайферами, играть по 4-12ч в день?

И это даже не мобилка, с новым тарифом на свет платежки будут приходить адские)

Luke72305.png

@Luke Так само, як і любу іншу гру. чого люди грають фіфу, на приклад. Кожен грає в то, що йому подобається) 

я сам беру п2 і відпустку на 2 тижні, для цієї гри.)

40 хвилин тому, Luke сказав:

Не пойму почему все рынулись делать предзаказы?!
Выглядит как имортал, играется как имортал, игра гонка(за шмотом и статами) как и имортал. Все резко стали ноулайферами, играть по 4-12ч в день?

И это даже не мобилка, с новым тарифом на свет платежки будут приходить адские)

А чому не з діабло 1 та діабло 2? Ну як можна порівнювювати донатнку помийку імортал і цю гру, яка виходить на років 8-10?

@Alewqa тому що вона увібрала в себе усе з імортал) я не хочу від діабло ММОрпг , і також я не хочу бути на дні рейтингу тому що замало фармлю, вилітати з клану ,або відсмоктувати від ноулайфера в пвп. 

Можливо я занадто багато грав у Імортал і не вірю Блізард ні на грам. Предзамовлення від такоі контори це ваша справа) в гру не вірю

Luke72305.png

9 хвилин тому, Luke сказав:

@Alewqa тому що вона увібрала в себе усе з імортал) я не хочу від діабло ММОрпг , і також я не хочу бути на дні рейтингу тому що замало фармлю, вилітати з клану ,або відсмоктувати від ноулайфера в пвп. 

Можливо я занадто багато грав у Імортал і не вірю Блізард ні на грам. Предзамовлення від такоі контори це ваша справа) в гру не вірю

Ну а як ти хочеш не граючи "достатню" кількість часу не бути на дні рейтинг в грі, де є такий рейтинг?)))) Ну так пройди соло кампанію, відчуй всю атмосферу, і видали/продай) або там і глянеш чи найдеш щось собі там цікаво.

Ти занадто багато грав у імортал думаю))) я зіграв там годин 30 умовно, накрило від того що все на донат і дрочіння дейліків, і видалив її зкінцями. Але від діабло 4 чекаю більше схожого на 1 та 2 частину

@Luke 100% тобі спортило все іммортал. я його дрочив більше 100-та годин і зрозумів, що це спущений час в унітаз. Два рази був на бетці діабло 4 і отримав неймовірний кайф. Єдине маю надію, що з іммортала візьмуть клас монах, який мені дійсно зайшов. 

По сабжу: пройди просто сюжетку, це також цікаво побачити продовження всесвіту Діабло. 

• +1 2

18 хвилин тому, axEAne сказав:

@Luke 100% тобі спортило все іммортал. я його дрочив більше 100-та годин і зрозумів, що це спущений час в унітаз. Два рази був на бетці діабло 4 і отримав неймовірний кайф. Єдине маю надію, що з іммортала візьмуть клас монах, який мені дійсно зайшов. 

По сабжу: пройди просто сюжетку, це також цікаво побачити продовження всесвіту Діабло. 

Монах він же в діабло3 був, думаю і в 4 частину його завезуть

ну що там, чекаю фідбек від тих кто вже марафонить)

Luke72305.png

У всіх працює П2? Не можу зайти, пише 315306 еррор - не може знайти ліцензію

@Fistick так, не працює п2. Тобто нема раннього доступу. Сам мав п2 і в результаті купив гру на свій акаунт. 

Можливо поправлять ту штуку, але то ж блізард - пі**ри

Це, звісно, повний лол, купувати П2 Deluxe для раннього доступу і не мати можливості її пограти із-за промаху блізарда.

Чекаємо хотфікс на 6-те число ))

так що п3 грають, а п2 ні?

Luke72305.png

@Luke все вірно :))))

Зайшов подивитись, чи є в когось ця помилка :) зрозумів, що потрібно чекати 6-го :) награвся

Spr00T-ex.png

Вже є інфа від Бліззарда, що ранній доступ не можна грати на спільному акаунті. Так що 6-го числа запрацює.

@sproot оце в тебе сила волі) я відразу купив гру на свій акаунт і пішов до Ліліт, щоб відробляла потрачені кошти.

Якщо ви лише починаєте грати, то раджу швиденько 30 рівень взяти і йти суто по сюжету, що 4 акту, щоб коня дали. З транспортом грати куди легше + на всі світові події легше добиратись

+хто гратиме на великих теликах раджу перенести хелсбар на центр.

@Bodex або просто задонатити ~300 грн і отримати коня одразу ) 

@axEAne ні, Сань, кінь лише після квесту. То скін за 300 грн

Титры в этой игре идут дольше чем сама игра. 
форум близарда конечно лежит в пепле от горящих задов фанов, обидненько было. Хорошо что фиксилось элементарно. 
итого сюжет пройден, сорока 50+, дальше вылизывать карту.
штош, ждем старт сезона.

п.с. Очень понравилась тема с «накупите платины и длс и у вас запустится игра» , особенно когда народ вложившийся в ультимат так делал, а оно конечно же ничего не давало :)

Devillus.png