Перейти к содержанию

Новости Стильний син Dead Cells - превью The Rogue Prince of Persia


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Анонс The Rogue Prince of Persia нарешті відбувся. Тайтлом займається студія Evil Empire, що підтримує Dead Cells. Розробники разом з Ubisoft запросили журналістів пограти в екшен-рогалик - матеріали з першими враженнями вже в Мережі.

rssImage-dccfc4b1fb1a3b5718aa11fa64f94204.jpeg

Представникам ЗМІ дозволили приблизно 45 хвилин попустувати в білді, який поки допрацьовується. Вибрали основні тези зі статей зарубіжних колег.

 

Розмова з авторами

  • Арт-директор Evil Empire Ділан Ерлінгс (Dylan Eurlings) заявив, що у The Rogue Prince of Persia зовсім інша історія, а дія відбувається в новому всесвіті. Розробники перебували в тісному контакті з Ubisoft Montpellier, яка створила Prince of Persia: The Lost Crown.
"Ми продали ідею The Rogue під час альфа-стадії The Lost Crown. Ми були на зв'язку від самого початку. Вони грали в нашу гру, а ми в їхню. Через те, що ми працювали над однією франшизою, іноді в нас виникали однакові ідеї та одні й ті самі рішення для проблем. Нам доводилося спілкуватися, щоб у підсумку в нас не вийшли однакові ігри."

Люсі Деваньє (Lucie Dewagnier), гейм-директор

Враження від гри

  • Про що проєкт: у центрі The Rogue Prince of Persia перебуває герой, який усе своє життя користується переміщенням у часі. Це можливо завдяки особливому предмету, який завжди повертає власника в останнє місце перед загибеллю, де він був по-справжньому в безпеці. У підсумку Принц став чудовим акробатом і фехтувальником, проте стратегічного передбачення він так і не навчився. Головною загрозою в грі стануть гуни, які атакували Персію.
  • У The Rogue персонаж досліджує тематичні 2D-області, б'ється з ворогами, збирає монетки, що випадають з них, і розшукує поліпшення для зброї. Також є портали для швидкого переміщення у відвідані раніше зони. Після смерті герой приходить до тями в таборі-хабі, де можна закупитися розхідниками, поліпшити зброю тощо.
  • На думку автора Game Informer, управління в The Rogue схоже на те, що в Dead Cells, тож знайомим із попередньою роботою Evil Empire освоїтися буде просто. Персонаж може ухилятися від ворогів, відкидати їх ударом ноги і бити звичайною атакою. В арсеналі є і зброя дальнього бою, але це витратний елемент.
    "Принц більш акробатичний, ніж В'язень. Розгойдування на перекладинах і піднімання платформами нагадує Dead Cells, але біг стінами вносить свіжість у жанр", - пояснив журналіст. Біг стрімкими поверхнями вгору або вбік можна порівняти з подвійним стрибком, який допомагає забратися на віддалений виступ або уникнути ворогів.
  • Кожна з атак героя піддається поліпшенню - для цього знадобляться спеціальні медальйони. Наприклад, Принц може вимазати стріли в отруті, уповільнити ворогів смолою або ж відправляти недругів у політ ударом вогняної п'яти. Також на рівнях зустрічаються вівтарі, які пропонують чимось пожертвувати в обмін на потужнішу зброю.
  • Розробники відмовилися від механіки, яка давала змогу відмотувати трохи часу, щоб уникнути помилок, - вона збивала ритм, заважала "боївці" і не приносила грі користі.
  • Зони, присвячені виключно платформингу, порадували журналістів. "Було здорово в останню мить ухилятися від обертових лез і уникати ям із шипами, використовуючи біг по стінах", - поділився автор Game Informer.
  • Боси в грі можуть дати прикурити навіть завзятим фанатам жанру. Новий "Принц Персії" націлений на ширшу аудиторію, ніж Dead Cells, але розробники не стали через це знижувати складність.

На думку преси, у Evil Empire виходить стильний роуглайт-екшен із власною ідентичністю. "Немає жодних сумнівів у тому, що Dead Cells навчилася ходити, щоб The Rogue Prince of Persia змогла бігати по стіні. І хоча основи можуть бути вам знайомі, ширша свобода пересування й ефектніший художній стиль нової пригоди від Evil Empire розпалили в мені бажання вивчити гру трохи краще та поекспериментувати з безліччю зброї та бафів", - написав журналіст IGN.

The Rogue Prince of Persia вирушить у ранній доступ Steam 14 травня.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.